Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jumper problem

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.12.2007. u 11:27

Eh ovako, fali mi jumper na hard disku, jel to razlog sto mi ne moze da ga prepozna..ustvari ne moze da se upali komp kad prikljucim hard disk

imal se kupit jumper??
Moj drug je imao problem isto tako da nemoze da upali racunar jer nije racunar ocitavao hard disk,a razlog je bio sto mu je crkao onaj debeli kabal sto se ubacuje u hard disk pa pogledaj mozda je do toga a za jumper ne znam
Novije maticne ploce uglavnom mogu prepoznavati hdd-ove i bez jumpera, ali ako bas mislis da je do toga, onda skini jumper sa optickog uredjaja i stavi ga na hdd, ako bude radilo, ja cu ti poklonit jumper
meni se to par puta desilo
pogledaj u biosu jel ti sve namjesteno kako treba

poz !
ako ti je starija konfiguracija,vjerojatno ti ne prepoznaje,pa probaj uradit ovo što ti mcill preporučuje,ako ti to ne šljaka onda ti hdd nevalja.
Navedes vise informacija da bi ti neko mogao pomoci a ne samo NEMAM JUMPERA I NEPREPOZNAJE MI HARD DISK.Stavi HD na odvojeni IDE,to jest na odvojeni "podatkovni kabal" i vidi onda posto je stara maticna onda je taj konektor.A jumper ti netreba ako imas jedan HD,trebao bi ti kad bi imao 2 ili vise

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.