Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prevlika Buka

366 pregleda · 0 odgovora · otvorena 03.08.2007. u 14:03

samo da napomenem da sam ovo kopirao s jednog drugog foruma, posto mi se ne da ponavljati sve..a tamo mi nitko nije odgovorio...tj. pomogao pa se nadam da ce ovdje biti pametnijih odgovora..

bez odgovora: koristi opciju trazi, bilo prije tema o tome, spammas, kupi novo racunalo ili neka druga nebuloza..

takoder bez nepotrebnih postova

evo ovako, neznam jeli ovdje mjesto..vjerojatno je posto se radi cd-romu ili hdd-u koji su hardware ..sad ovako...i sam znam da buka inace dolazi iz coolera na procesoru..kad se dugo ne cisti..ali meni je cooler ociscen, ni trunke prasine..i ne cuje se on...a ni na grafickoj ventilator..kojeg sam takoder ocistio

sumnjam na cd-rom ili hdd..posto mi se cini da se nekako pregirijavaju..

CPU: 44°C
Maticna: 42°C
GPU: 77°C
HDD(seagate): 47°C

to su mi temperature i prema tome ne vidim problem u hdd-u..pa si kontam da je do cd-roma...ako netko zna do cega moze biti..kako to popravit..hvala

i jos nesta...u zadnje vrijeme izbacuje mi problem u vezi graficke..kao da ima premalo struje(napona) ili kako vise da kazem, da bi nastavila s radom..i stalno mi to izbacuje dok ne prodrmam malo kabel(koji ide iz napajanja direktno u grafu) i onda prestane....kontam si da moze biti ili do tog kabla ili do ulaza na grafickoj...a moze i biti da su mi ovo zadnji dani graficke()..ali ne bi trebalo biti tako posto ju imam 3 ili 4 mjeseca(nVidia WinFast 7600 AGP, 256mb)..a cuo sam za bas pun k*rac slucajeva kad ljudima budu tako neki errori oko graficke..pa im se nakon nekog vremena zapali..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.