Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Screen freez

173 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.11.2007. u 10:05

pozz svima
imam velike probleme sa kompom :s
ovako upalim ga i launcham igru koju bilo ili stavim wmp i igram csa odjednom se zablokira sve i hard disk se usuti nekolko minuta pa opet dodje sebi molim vas pomozite
               w0rm je napisao/la:
odluci se oces pisat il kakit?

coro jedan vidis li ti sta sam ja napiso?
pschY_chO je napisao/la:
coro jedan vidis li ti sta sam ja napiso?

vidim...

slab ti je comp, oces i wmp i cs, i sve...

odluci se! ae jos jendom reci coro
               w0rm je napisao/la:
vidim...

slab ti je comp, oces i wmp i cs, i sve...

odluci se! ae jos jendom reci coro

a lol jarane komp imam vise od godinu dana od prije 3dana je pocelo ovo da sere nikad nisam imo problema oko kompa jedino sad coro
pschY_chO je napisao/la:
a lol jarane komp imam vise od godinu dana od prije 3dana je pocelo ovo da sere nikad nisam imo problema oko kompa jedino sad coro

jesil kad defragmentiro disc-ove?
               w0rm je napisao/la:
jesil kad defragmentiro disc-ove?

dobra idea juce sam stavio defragment od ovog sto koristim i na pola mi se blokiro komp i nisam mogo nastaviti :S probacu ev sad
Koristite msn , mirc , etc . . .
Ne radi sa vishe programa istovremeneno

Prije lounchanja igre sve pogasi sto ti netreba

GoodLuck
Prijatelju,ako otvaras puno programa u isto vrijeme,i igre ITD.Moze da ti crkne HDD 100%,al nemora znaciti sada da je crko ne bi mogao upaliti PC...Da nisi sta cackao..Pravio po svojoj zelji ...
               nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
Prijatelju,ako otvaras puno programa u isto vrijeme,i igre ITD.Moze da ti crkne HDD 100%,al nemora znaciti sada da je crko ne bi mogao upaliti PC...Da nisi sta cackao..Pravio po svojoj zelji ...

nisam nista pito sam lika u servisu kaze moze da je do HDDa a stari neda pare da nosim u popravak zato pitam ovdje jbg prije mi je bilo msn upaljen wmp i wowa igram sad samo wow kad launcham sve se zablokira
ocigledno imas problema sa HDD stoga probaj da ga formatiras reparticioniras i naravno prodas i kupus drugi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.