Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft + DOTA TURNIR

2.623 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.04.2007. u 12:59

Pozdrav.
Kao sto znate, wc3 scena izumire, igra se malo po bnetu, nekad u lanu i hamachiju, ali to je samo sjena onoga sto je prije bilo.
Dakle, bok1 i ja smo odlucili organizovati turnir u kojem bi wc3 i dota igraci mogli pokusati da ozive scenu...

Dakle, ovdje zelim da vidim ko bi se prijavio, ko bi igrao (DOTA 2x2, Wc3 1x1)

Uplata je 5 KM po igracu, nagrada 50% od uplate (sve javno, nema spletki), nasli bi datum koji odgovara svima, dakle weekend vjerovatno.

Spam je jako nepozeljan, sto cete otkriti ako pokusate.

Hvala
@ Zanimljive
Hm jel Sarajevo mjesto?

ok da ne trazimo raspust... sta mislite za 2 tjedna...

13.5.2007.?! jeli dovoljno raji da se organizira ili da se ceka pocetak 6og, kraj 5og mjesseca?
Bravo

Dolazim !
[URL]bok1 bok1 bok1 bok1[/URL]

Turnir ce biti otprilike za jedan mjesec dana )

Andrej je stavio temu da bih vidjeli koliko bi se igraca trebalo prijaviti na ovaj event , tako da mozemo vidjet dal se i nama isplati to organizirat .

Mada bilo bi lijepo , posto je vrlo malo turnira u bih .. na kojima se moze igrat wc3

Pozdravljam sve svoje fanove
ja bi 100% dosao i jos 5-6 sa mnom ali predaleko je
karta za sarajevo je 50 km
p.s. bok1 jel ti to igras dote

NE , ja cu biti samo organizator & andrej

Prostor / Racunari / Nagrada

Andrej za sve ostalo
al brate minli 50% od uplate a ko se tali sa onih jos 50% ako hoces da podignesh wc3 scenu u bih onda nemoj niko da se ugradjuje nego dajte sve od uplate i plus nadjite sponzore da bi motivisali ljude koji je motiv coveku da dodje a izgubi vise nego sto je dao !!!!
               kobrica je napisao/la:
al brate minli 50% od uplate a ko se tali sa onih jos 50% ako hoces da podignesh wc3 scenu u bih onda nemoj niko da se ugradjuje nego dajte sve od uplate i plus nadjite sponzore da bi motivisali ljude koji je motiv coveku da dodje a izgubi vise nego sto je dao !!!!

bok1 ima prostor i kompjutere, ja imam zelju da se skupimo bar josh jedan put i izigramo se kao ljudi, kako mislis da covjek zatvori sebi profit jedan dan i josh da nadjemo sponzore?
Ja necu vidjeti ni marke od turnira, ucestvovat cu kao i svi, ali da ocekujemo od ljudi da sponzorisu nasu igru? Nece moci u ovakvoj drzavi.
               kobrica je napisao/la:

Ovde se neradi o zaradi

Ovde se radi cisto o zabavi .. vjerovatno ce sve pare ici za prvo i drugo mjesto , kao sto je i do sada bilo )

Vjerovatno i sam znam organizovat neki evenet bez suvisnih komentara

Hvala na savjetima srce si
               bok1 je napisao/la:
Ovde se neradi o zaradi

Ovde se radi cisto o zabavi .. vjerovatno ce sve pare ici za prvo i drugo mjesto , kao sto je i do sada bilo )

Vjerovatno i sam znam organizovat neki evenet bez suvisnih komentara

Hvala na savjetima srce si

pa cekaj ako je 5 km uplata po coveku da kazemo da ces imati 30 ljudi za dotu i wc3 to je neki optimalan broj
30 x 5 = 150 km , 75 km ide za nagrade i gde su ostalih 75 km ? , pazi ja isto imam igraonicu i profit od jednog dana nista znaciti vlasniku ,ja imam igraonicu i 1 dan mi ne znaci ama bas nista , pravim cs turnir kao sto ste videli na vasem forumu i 100 % su nagrade + sponzori , sponzore je lako naci ako imas neku pricu , ne mozes otici i reci daj mi pare i ocekivati da ti neko da moras imati zvaku neku a to kakva je koja drzava bolje da ne pocinjemo jel i srbija je u velikim govnima 6 meseci nemamo vladu a kamoli nesto drugo, ako hoces da ti se neko prijavi sve stavi za nagradu i pusti 1 dan .
               kobrica je napisao/la:
pa cekaj ako je 5 km uplata po coveku da kazemo da ces imati 30 ljudi za dotu i wc3 to je neki optimalan broj
30 x 5 = 150 km , 75 km ide za nagrade i gde su ostalih 75 km ? , pazi ja isto imam igraonicu i profit od jednog dana nista znaciti vlasniku ,ja imam igraonicu i 1 dan mi ne znaci ama bas nista , pravim cs turnir kao sto ste videli na vasem forumu i 100 % su nagrade + sponzori , sponzore je lako naci ako imas neku pricu , ne mozes otici i reci daj mi pare i ocekivati da ti neko da moras imati zvaku neku a to kakva je koja drzava bolje da ne pocinjemo jel i srbija je u velikim govnima 6 meseci nemamo vladu a kamoli nesto drugo, ako hoces da ti se neko prijavi sve stavi za nagradu i pusti 1 dan .

30 ljudi Bosna nije imala ni kada je wc3 bio u najvecem usponu.
Shvati, Bosna nije Srbija i nemamo iste warcraft scene. Sta mislis zasto sam stavio Wc3 + DOTA ?
Upravo, da popunim nekako taj minimalni broj da se turnir moze odrzati...

No hard feelings, ali ne vidim zasto bi neki vlasnik igraone (posebno ako nije i sam gamer) dao besplatno svoje kompjutere i prostor, te zaledio zaradu za jedan dan...

Evo ja bih igrao ..

jes da sam noob al eto ..

andy & bok1 :*
ja bih dosao 90%.

al cisto sumnjam da ce se skupit ljudi,al ipak vrijedi pokusati

gl

btw. nadjite igraonicu u kojoj redi F1 tipka. to je esencijalno
               won.anDRey je napisao/la:
30 ljudi Bosna nije imala ni kada je wc3 bio u najvecem usponu.
Shvati, Bosna nije Srbija i nemamo iste warcraft scene. Sta mislis zasto sam stavio Wc3 + DOTA ?
Upravo, da popunim nekako taj minimalni broj da se turnir moze odrzati...

No hard feelings, ali ne vidim zasto bi neki vlasnik igraone (posebno ako nije i sam gamer) dao besplatno svoje kompjutere i prostor, te zaledio zaradu za jedan dan...

pa bas zato sto pricate da ocete da podignete scenu na noge ni ovde nema 30 wc3 igraca ali bre sa sve dote imate valjda 30 ljudi jel tako ?i nece taj vlasnik da umre za jedan dan ako ne uzme 20 maraka ili ako je tolika jevrejcina neka umre
sta je sa seYo-m ocel on biti daj malo old school zovite da ne budemo samo mi osrednje/pocetnici.
Ja licno igram w3 & Dotu pre mozda pola godine ..
hamachi rulzzz , al dosao bih na turnir ( ako ne bi se poklopio sa ispitima ), tu bi bio jos Cloud, RayMisterio moguce ...
Sve u svemu GL !

btw, dobar ti score danas na cs andy
ja bi ucestvovao cisto radi druzenja .. iako nisam neki wc3 igrac .. (cossacks maajka )

sto se tice datuma vise bi mi odgovarao pocetak sestog, odnosno kraj petog mjeseca jer imam zavrsne ispite tokom maja ..

pa se vidimo
               WildStyLe. je napisao/la:
tour solo ili ima i 2v2...

Dakle, ovdje zelim da vidim ko bi se prijavio, ko bi igrao (DOTA 2x2, Wc3 1x1)

citaj i druge odgovore,citavu temu,ne samo naslov ......
ja sam prestao ali sam tu
moca je prestao ali je sigurno tu
evo i ja bi dosao radi raje...
nisam igrao wc3a od prestupne (eudemons ovisnik) ali voziti biciklo ako jednom naucis nikad neces zaboraviti pa je valjda isto i za war hehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.