Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Dota-Allstar v6.44b AI

1.142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.07.2007. u 19:30

Ovako ocu malo da naucim igrat dote...pa mi treba ova mapa (sa botovima)...nasao sam tu mapu al su botovi preslabi,kupuju samo bocice za healanje i neprave iteme tako da ih mogu pobjediti na insane 5oricu...Posto vas ima da ste pro igraci na w3 dota molim vas da mi date link za download navedne dote naravno sa jacim botovima i pametniim

Hvala unaprijed
Rješenje
daj mi msn posaljem ti ja

ili jednostavno http://www.getdota.com
tu imas AI Mape preporucujem ti
DotA_Allstars_v6.43b_AIplus_v1.4
tu su ti najaci botovi ...

Post dobio aplauz od Optimus_

Idi na www.getdota.com tu ces naci razna izdanja AI mapa za Dotu imas i najnoviju 6.45 AI, i naces dosta strategija, item builda, znaci neke osnove za dotu i za kasnije kad postanes malo bolji.

Imas znaci za svakog heroja sta mu treba kupiti i tako...

Et, valjda sam ti pomogo
Jel mi moze netko objasnit zasto ne mogu pokrenut Dotu! imam samo skinutu mapu 6.49c i ne zeli mi ju pokrenut! Jel moram imat neku prvu mapu ili?

kao sto vidite ne pokaze mi se odabir tima i igraca. a kad stisnem start game vrati se na isto!
skinuo sam i drige mape ali ista stvar ! Pa ako bi mi netko mogao objasnit sta da napravim bio bi mu zahvalan! I jos nesto nemam original igru ni CD -key za igrat preko neta ali to ni ne zelim samo zelim malo klat botove i ucit igrat! HVALA!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.