Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota Banlist

0 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.06.2007. u 15:03

Zanima me kako mogu kada udjem na bnet da koristim banlist (da vidiim odakle su likovi i koliki im je ping da vidim playlist i ostalo) imam instaliranu banlistu ali nemogu kada ukucam bilo sta na bnet samo mi kaze unknown command! pomozite plss treba mi!!
pojedes jedan paradajz i mozes koristiti banlist
odes na http://wc3banlist.de/downloads.php i fino si skines banlist... kada je instaliras zahtjevat ce ti i da instaliras win cap da bi ti se mogao bl zavezat za wc3 proces...

nakon restarta pokrenes bl ... pa pokrenes wc3... kada udjes u igru kucas /pingall da pingas sve igrace i /fromall da vidis odakle su igraci .... u slucaju da neko izadje kucas /banlast

svi rezultati ovih komandi ce ti se prikazati u vrhu bijelim slovima ... ukoliko zelis da i drugim igracima prikazes informacije pritisnes ctrl+v ( paste ) jer se rezultati ovih komandi spremaju kao da si kopirao neki tekst ...

u zdravlje

EDIT : takodjer ako zelis da imas bindovane komande prelistaj malo.. i imas na help topics

Zadnji edit: 01.07.07 u 08:27:10

Post dobio aplauz od wonanDRey

LoKi© je napisao/la:
odes na http://wc3banlist.de/download.php i fino si skines banlist... kada je instaliras zahtjevat ce ti i da instaliras win cap da bi ti se mogao bl zavezat za wc3 proces...

nakon restarta pokrenes bl ... pa pokrenes wc3... kada udjes u igru kucas /pingall da pingas sve igrace i /fromall da vidis odakle su igraci .... u slucaju da neko izadje kucas /banlast

svi rezultati ovih komandi ce ti se prikazati u vrhu bijelim slovima ... ukoliko zelis da i drugim igracima prikazes informacije pritisnes ctrl+v ( paste ) jer se rezultati ovih komandi spremaju kao da si kopirao neki tekst ...

u zdravlje

EDIT : takodjer ako zelis da imas bindovane komande prelistaj malo.. i imas na help topics

Bravo...
Skines banlist i sam regulises koga ces banovati, imas friend list tako nesto...
Korisna stvarcica =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.