Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cro-DotA League (CDL)

1.499 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.05.2007. u 03:59

Dragi gameri i gamerice, dotaši i dotašice!
Sa zadovoljstvom najavljujemo početak prve hrvatske DotA Lige (Cro-DotA League - CDL), koja je nastala u suradnji The Gaming League i Cro-DotA Community. Liga je nastala sa ciljem da ujedini cijelokupnu hrvatsku DotA scenu, u nadi da se gaming u hrvatskoj podigne na višu razinu. Uskoro će krenuti i prijave klanova za Ligu, koja bi trebala početi negdje sredinom 5. mjeseca. Sve sudionike lige očekuju mnogobrojni zanimljivi i napeti mečevi, a za 1. mjesto je osigurana i vrijedna nagrada 5xSteelPad QcK heavy od našeg sponzora SteelSeries ( www.steelseries.com ).
Prijave, pravile te kalendar igranja možete uskoro očekivati na hr.thegl.eu , te otvaranje podforuma za rasprave, dogovore oko mečeva i rasprave sa adminima lige na www.cro-dota.com/forum .
Nadamo se što većem odazivu klanova kako bi liga bila što kvalitetnija i kako bi i drugim gamerima time približili DotA-u i pokazali je u najboljem svjetlu.

TGL-Cro DotA Admin Staff
Stavljeno u zanimljive, odgovori tipa "super, doci cu/igrat cu/necu igrati" zabranjeni.
prijavite se i bez suvisnih komentara.

@crosars : svaka cast.
nadam se da ce to biti nesto kvalitetno .. samo to sam i cekao..

aj em in !
               tempA je napisao/la:
nadam se da ce to biti nesto kvalitetno .. samo to sam i cekao..

aj em in !

baat ju sak
               won.anDRey je napisao/la:
Stavljeno u zanimljive, odgovori tipa "super, doci cu/igrat cu/necu igrati" zabranjeni.
prijavite se i bez suvisnih komentara.

@crosars : svaka cast.

tnx

inace, prijave su otvorene za sve koji se razumiju (citaj balkan)
ma kao sto su bile za hrvatsku wc3 ligu! ma bas ja se prijavio nisu me htjeli samo hrvati bili!!
Posto ovi moji iz Doboja ne posjecuju GAMERS.BA recicu im za ovo takmicenje pa da vidim oceli se prijaviti! Pa javim!

Inace sad prave reprezntaciju RS u DOTI , igrace vjerovatno 3 momka iz Doboja i 2 iz FOCE!
Pozdrav,

Da se ja javim. Ja sam headadmin ove lige, kao sto mozete i vidjeti na TGL-u.
Da ova liga je Cro Liga, medjutim mogu biti prijavljeni Hrvati iz svih zemalja. Ali ova Cro Liga ce biti samo jednu sezonu tj. 9 tjedana, nakon toga prelazimo na Balkan DotA Ligu, sto znaci da ce se moci prijaviti timovi iz svih Balkanskih zemalja. Cro DotA Liga je sada samo da se vidi kako ce to ici sve skupa i kakav cemo odaziv dobiti.

Hvala
Edelwolf
               edelwolf je napisao/la:
Pozdrav,

Da se ja javim. Ja sam headadmin ove lige, kao sto mozete i vidjeti na TGL-u.
Da ova liga je Cro Liga, medjutim mogu biti prijavljeni Hrvati iz svih zemalja. Ali ova Cro Liga ce biti samo jednu sezonu tj. 9 tjedana, nakon toga prelazimo na Balkan DotA Ligu, sto znaci da ce se moci prijaviti timovi iz svih Balkanskih zemalja. Cro DotA Liga je sada samo da se vidi kako ce to ici sve skupa i kakav cemo odaziv dobiti.

Hvala
Edelwolf

jeli se igra preko neta od kuce ili.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.