Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkanska DotA Liga

732 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.09.2007. u 16:07

Prvo bih htio pozdraviti sve BiH DotA igrače i obavijestiti vas o novome projektu BDL (Balcan DotA League).

Za one koji neznaju već se 1. sezonu odigrava CDL (Cro-DotA League), na kojoj sudjeluju i neki timovi iz BiH-a.
CDL je nastao u suradnji Cro DotA Community-a i TGL-a, koji nude i sponzorske nagrade SteelSeries za prvo mjesto u Ligi.

Naš najnoviji projekt je osnivanje BDL-a, kao jedinstvenog projekta na ovim prostorima. Također nagrade za BDL bi bitno narasle, za razliku od CDL-a.
Stoga ovim putem pozivam sve timove, koji su zainteresini za ovaj projekt na suradnju, kako bi što kvalitetnije ovo napravili.
Također, širenjem lige tražiti će se i novi ljudi koji će voditi Ligu : admini, tehničari i ostalo osoblje koje će raditi na usavršavanju Lige.

CDL već sada imam svoju sobu na GGC-u i u slučaju širenja biti će preimenovana u BDL.

Sve dodatne informacije biti će objavljene na Cro DotA Forumu (www.cro-dota.com) i hr.thegl.eu.

Liga će krenuti kroz skoro vrijeme sa pripremama i izradom projekta, te prijavama timova kao i Ustavom Lige.
Proračun je da bi Liga trebala startati početkom 2008. kako još uvijek CDL traje.

Edelwolf

Cro DotA i CDL HeadAdmin

Pozdrav!
gdje si bola edel , sjecas se mene imba blue panda (SKULL1) aj objavi ovdje ako bude ista za tu ligu da znam
Nije lose, samo da uspije. A to ti je najtezi dio posla...
Evo ja sam za nadzem ekipu i et nas tamo.
I am IN!
Naravno jos jedna prilika da se dokazemo, pokazemo i pokusamo napraviti sto bolji rezultat
Da budemo iskreni , CDL je ispalo kao sranje....Valjda ce ovo biti bolje, GL
               sweetdream5 je napisao/la:
ma samo napred ako treba sta vici mozda mogu pomoc nekako

Bit ce potrebno admina iz svih drzava, pa najbolje kvalificirani ce biti odabrani. Kao i drugo osoblje
http://www.bnleague.com

Sajt je poceo sa radom juche, ajde svi da se udruzimo i da napravimo jednu pravu ligu. Mi smo krajnje ozbiljni i zelimo da napravimo kvalitetnu ligu. Svaka pomoc je dobrodosla. Uzivajte!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.