Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Napajanje-kupovina

278 pregleda · 23 odgovora · otvorena 24.03.2013. u 09:01

Ne znam mnogo baš o tom modelu ali svakako Fotron je jako dobar brend što se tiče napajanja.
Imam je ja, istu kupio u ingelu ima vise od godinu i nikad nista nije bilo problema sa njom. Grafa ti veoma malo vuce struje, tako da se nemas sta brinuti sa napajanjem, moze mnogo jace graficke drzati komotno. Sto se tice tisine, ne moze tisa biti eto vjeruj mi.
Ta napojna će ići kao podmazana na tvom pc.
El_Torero je napisao/la:
Hvala na odgovorima,kupujem  :D
Nemoj to da uzimas ja ti preporucujem Seasonic 620W napajanje ja ga imam i odlicno me sluzi vec duze vrijeme a najvise sam ga uzimao zato sto je tih...
milan1101 je napisao/la:
Nemoj to da uzimas ja ti preporucujem Seasonic 620W napajanje ja ga imam i odlicno me sluzi vec duze vrijeme a najvise sam ga uzimao zato sto je tih...
Sta ce mi tih 620 W,a i onako nemam toliko love da dajem 170 KM,400 W mi je i vise nego dovoljno
El_Torero je napisao/la:
Sta ce mi tih 620 W,a i onako nemam toliko love da dajem 170 KM,400 W mi je i vise nego dovoljno
Onda imas od Coolermastera neko za 450-500 W...Takodje sjajna marka..
El_Torero je napisao/la:
pusti ba, seasonic uzimas za jace konfe.. ja imam HEXA500 i evo ima godina nista nikad nije bilo, ne cuje se bukvalno. Slobodno uzmi neces se pokajati
milan1101 je napisao/la:
Sta fali Fortronu? Koliko ja znam Fortron je kvalitetniji od CM-a
milan1101 je napisao/la:
Sjajno jeste, ali je nekih 130-140km za sta moze uzeti Fortron hexa 500w komotno. Dajes mu primjer seasonica 620W sto jeste za primjer napojna, ali kosta duplo od ove. Sad za sad ja bi mu preporucio da uzme hexu 500w i ne treba da brine i ako ubaci neku jacu graficku od 7750.
El_Torero je napisao/la:
Sta fali Fortronu? Koliko ja znam Fortron je kvalitetniji od CM-a
Ko ti je to rekao? Coolermaster je jako dugo na trzistu i finansijski je jaca firma i samim tim moze sebi da priusti kvalitetnije proizvode i uostalom odavno su provjerena firma dok recimo Forton nije toliko aktuelan kod gamerske populacije barem kod ljudi na koje sam naisao ja..Naravno ti odlucujes ali ja bi ih isao na CM..
milan1101 je napisao/la:
Ko ti je to rekao? Coolermaster je jako dugo na trzistu i finansijski je jaca firma i samim tim moze sebi da priusti kvalitetnije proizvode i uostalom odavno su provjerena firma dok recimo Forton nije toliko aktuelan kod gamerske populacije barem kod ljudi na koje sam naisao ja..Naravno ti odlucujes ali ja bi ih isao na CM..
dijete drago preporuci mi svog dilera  
CM napajanja se koriste rijetko i to samo u low end konfama jer uopste nisu dobar izbor em zbgo cijene em zbog kvalitete
sry za offtopic
federe je napisao/la:
dijete drago preporuci mi svog dilera :-X
CM napajanja se koriste rijetko i to samo u low end konfama jer uopste nisu dobar izbor em zbgo cijene em zbog kvalitete
sry za offtopic
Hahahah ti veze nemas o ovome...LOW end konfama? Jel ti znas da Coolermaster serija GX ima snage da pokrene automobil sta pricas ti?I nemoj me nazivati dijete imam 23 godine jado jadni..Na koliko svjetskih gaming turnira su bili sponzori debosu jedan..
milan1101 je napisao/la:
Hahahah ti veze nemas o ovome...LOW end konfama? Jel ti znas da Coolermaster serija GX ima snage da pokrene automobil sta pricas ti?I nemoj me nazivati dijete imam 23 godine jado jadni..Na koliko svjetskih gaming turnira su bili sponzori debosu jedan..
pored seasonica,corsaira oni nemaju sta traziti napajanja im uopste nisu povoljna ne daju dobru snagu za ulozene pare al necu se dalje raspravljat kad vidim da nemas 2 ciste u glavi
federe je napisao/la:
pored seasonica,corsaira oni nemaju sta traziti napajanja im uopste nisu povoljna ne daju dobru snagu za ulozene pare al necu se dalje raspravljat kad vidim da nemas 2 ciste u glavi
Ti brate ne znas o cemu pricas...Trenutno Asus Radeon HD 7970x2 6GB najjacu graficku karticu na trzistu moze povuci Coolermaster bez problema a evo ti komp od lika sa pika :

http://www.pik.ba/artikal/6108779/full-ultimate-gamer-i7-3960x-2x-ares-ii-6gb-64-gb-dominatorgt-riage-iv-extreme-2tb-caviar-black-rog-raidr-express-ssd-240-gb/
Da sam znao da ce te se posvadjat radi gluposti nebi ni otvarao temu :r :r
de ovaj milan inace ku**c od covjeka
voli srat vise nego najest se

tebi jarane 400w sasvim dovoljno
ako cemo iskreno i kinesko je sasvim dovoljno za tu konfu ali et bolje ti je ic na sigurno
mersimthebody je napisao/la:
de ovaj milan inace ku**c od covjeka
voli srat vise nego najest se

tebi jarane 400w sasvim dovoljno
ako cemo iskreno i kinesko je sasvim dovoljno za tu konfu ali et bolje ti je ic na sigurno
Ja sam upravu a vidis da je njemu nestalo argumenata i zato ajde mars retarde bagavi sugavi..
El_Torero je napisao/la:
Da sam znao da ce te se posvadjat radi gluposti nebi ni otvarao temu  
Drug slušaj ti nas.
Uzmi FORTRON 400W to je super napajanje.
Ako imaš više para protegni se i uzmi fortron 500w pa da možeš poslije konf. update bez problema. Košta oko 110km i ja ga imam i pre pre pre zadovoljan sam. Bukvalno se i ne cuje a računar jači od mog drži bez problema.

Također CM napajanja su meni prava karna i nebi ih uzimao nikad.

LP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.