Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nvidia 9800gt napajanje

141 pregled · 10 odgovora · otvorena 30.03.2013. u 15:54

pozdrav gameri... prije par dana sam kupio graficku 9800gt 512 MB kao sto naslov kaze, ali me zanima je li preslabo napajanje Antec SL 300 SP napojna 300 Watt?
graficka ima 6pinsko napajanje...
ako je napajanje preslabo, znate li koja napojna bi to mogla gurati bez ikakvih problema, na duze vrijeme? ne kratkotrajno...?
ostala konfiguracija je
2GB DDR2 rama; core2duo 2,13 GHz, HDD 160 gb

u dilemi sam, da li je isplatljivije traziti neku drugu graficku, zamijenit je ovom, ili kupiti neko povoljno napajanje, ili na rizik je koristiti na ovom napajanju? hvala
Ne moze ti ta graficka gurat sa tim napajanjem, trazi minimalno 400W.

Ukoliko zelis neko , trazi na piku , imas povoljnih koje imaju dodatno 6-pinsko napajanje.

Ne moras mjenjati , samo uzmi drugu napojnu isplativije ti je. 
crosshair je napisao/la:
Ne moze ti ta graficka gurat sa tim napajanjem, trazi minimalno 400W.

Ukoliko zelis neko , trazi na piku , imas povoljnih koje imaju dodatno 6-pinsko napajanje.

Ne moras mjenjati , samo uzmi drugu napojnu isplativije ti je. ;)
a posto se bas ne razumijem a cuo sam da ne moze ni svaka napojna od 400 W gurati ovu graficku na duze vrijeme, zanima me koje napojne bi mogle bez problema gurati to, i cijene da znam otprilike, posto nisam dobar toliko s lovom da kupujem skupocjene napojne... hvala na odg
Emrah99 je napisao/la:
ja guram nvidia geforce 9500GT 512 mb sa 350 W ...
trazim po piku barem 450 W... da bi mi sigurno radila... mozda cak i zamijenim graficku za neku bez napajanja...
9500gt i 9800gt nisu isto
BHBeast je napisao/la:
trazim po piku barem 450 W... da bi mi sigurno radila... mozda cak i zamijenim graficku za neku bez napajanja...
9500gt i 9800gt nisu isto
ma kupi napojnu od 400W da budes siguran i overklokuj grafu i to je to .
BHBeast je napisao/la:
ova druga, jel to corsair napajanje il?
Ne Absolute Force.
crosshair je napisao/la:
Ne Absolute Force.
pa je li to kvalitetno napajanje ili? da znam na sta dajem pare? posto nisam cuo za to napajanje
BHBeast je napisao/la:
pa je li to kvalitetno napajanje ili? da znam na sta dajem pare? posto nisam cuo za to napajanje
Naravno da jest .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.