Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dvojba između dva mobitela

320 pregleda · 23 odgovora · otvorena 23.09.2012. u 09:54

Pozdrav, imam dvojbu između 2 mobitela, HTC Desire HD i LG Optimus 2X. Po cijeni su veoma slični, a po performansama različiti.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3468&idPhone2=3598

To je upoređivanje, LG ima puno jači procesor ali i malo manje rama, imaju istu kameru, HTC ima malo veći ekran, LG se može upgrade na v4 android a HTC ne može. Koji je po vama bolji i znači li puno razlika između 4 i 4.3 incha?
Zamolio bih gospodu, uvažene stručnjake da ukoliko ne znaju i nemaju iskustva s makar jednim od telefona ne iznose svoje mišljenje jer ćete momka ZAJEBATI!

HTC Desire HD je po mom skromnom mišljenju bolji od LG-a a za to dajem sljedeće argumente:
- 256MB RAM-a više
- Veći ekran
- PUNO kvalitetnija izrada(poleđina je metalna)
- Dual LED za kameru(itekako se primjeti na kvaliteti slike)
- Duže trajanje baterije u idle-u i za vrijeme razgovora
- Dolby Mobile i SRS sound enhancement
- Glasniji zvučnik
i nešto jako bitno = HTC SENSE !

Negativni argumenti:
- Lošiji procesor koji može parirati dualcu jer za iste radnje ima više RAM-a, obični korisnik neće primjetiti veliku razliku
- Više interne memorije koja je u slučaju priključivanja microSD - NEPOTREBNA !

Iz ovoga se može zaključiti da je LG lošiji telefon, nemojte me citirati.

Bitno je i dodati da HTC ima ROM od HTX Incredible-a i može se lahko rootanjem ubaciti prejak 4.0.4 ICS ROM!
KRYSTAL je napisao/la:
Zamolio bih gospodu, uvažene stručnjake da ukoliko ne znaju i nemaju iskustva s makar jednim od telefona ne iznose svoje mišljenje jer ćete momka ZAJEBATI!

HTC Desire HD je po mom skromnom mišljenju bolji od LG-a a za to dajem sljedeće argumente:
- 256MB RAM-a više
- Veći ekran
- PUNO kvalitetnija izrada(poleđina je metalna)
- Dual LED za kameru(itekako se primjeti na kvaliteti slike)
- Duže trajanje baterije u idle-u i za vrijeme razgovora
- Dolby Mobile i SRS sound enhancement
- Glasniji zvučnik
i nešto jako bitno = HTC SENSE !

Negativni argumenti:
- Lošiji procesor koji može parirati dualcu jer za iste radnje ima više RAM-a, obični korisnik neće primjetiti veliku razliku
- Više interne memorije koja je u slučaju priključivanja microSD - NEPOTREBNA !

Iz ovoga se može zaključiti da je LG lošiji telefon, nemojte me citirati.

Bitno je i dodati da HTC ima ROM od HTX Incredible-a i može se lahko rootanjem ubaciti prejak 4.0.4 ICS ROM!
Uz sve to nabrojano, LG ima katastrofalnu podršku i nemaju svi vlasnici ICS na LG 2x baš zbog te podrške. Ne mora značiti da je LG brži od HTC-a ako on ima dual core, a ovaj drugi single core. To je čisti marketinški trik. Taj dual core je prvi dualac koji je predstavljen u eri smartphonea i nije se baš bajno pokazao. U poređenju sa Arc S-ovim single core koji je overclocked na 1.5 GHz u većini testova pokazao se slabijim(imate youtube za ovu informaciju) O kvaliteti izrade nema smisla trošiti riječi, jer HTC je i više nego dominantan Jedina mana kod ovog HTC-a je slabija baterija, ali općepoznato je da HTC-ovi modeli imaju slabiju bateriju u odnosu na konkurente, pa to nije zaobišlo ni njihov najbolji model HOX.

Moj ti je prijedlog uzmi HTC Desire HD, jer na xda-developers možeš sve manuelno podesiti, dok LG kao što rekoh ima užasnu podršku

I još nešto. U tom cjenovnom rangu imaš Arc S, koji je bolji od ta dva navedena telefona. Ne znam što njega ne pogledaš ? Ima nadogradnju na ICS, najvjerovatnije će biti i na Jelly Bean. Uz uređaj dobiješ 8 GB memorijsku karticu, kamera je odlična, fluidnost zadovoljavajuća.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.