Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji mobitel?

183 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.10.2012. u 19:39

Planiram uzeti novi mobitel za nekih mjesec dana pa me zanima koji je bolji Sony Xperia Sola ili LG Optimus L7 P700.

Vazno mi je da baterija dugo traje , da mogu igre poput temple runa i subway surfa te da je kamera dobra . Imaju veoma slican spec pa me zanima da li netko ima jedan od navedenih da mi kaze pozitivne i negativne strane.
Xperia sola !! LG-ovi mobiteli se brzo kvare a eto brick ti je objasnio..
Sony Xperia Sola, to ti je moja preporuka, jer mi se općenito LG-evi ne sviđaju,
Sony Xperia sola

Card slot: microSD, up to 32GB

?

Post dobio aplauz od brick

KRY1337 je napisao/la:
Sony Xperia sola

Card slot: microSD, up to 32GB

?
Hvala na ispravci, fakat nisam vidio hahahaha , a vidim ovi neki nemaju pa reko nema ni on .

@

Imaš i microSD slot moja greška sry .
Moja ti sestra ima LG optimus L7 .

dobar telefon na prvii pogled, na drugi i daljee dobaar. al dalje vec nije
usporii veoma brzo .

Sola 53635635 puta je bolja vjeruj mi :)
Jedina prednost nad xperiom LG ima po tome sto ima mnogo veci displej, ali opet i manje pixela.

Xperia ima multi touch, sa mogucnoscu rada sa 4 prsta istovremeno

Kamera kod xperie je mnogo bolja, ima vise opcija kao sto su smile detection, image stabilization i dr.

Kada ovako tehnicki posmatrac, jako slicni telefoni po mnogo toga ali Sony Ericsson ima vise iskustva sa android telefonima i vise korisnika tako da konacna prekoruika - Xperia Sola
LG mobiteli su poznati po tome da se brzo kvare (ne bas svi, ali vecina) i da im software uspori nakon odredjenog perioda, a popravci za njih su skuplji nego kod drugih mobitela, tako da ti preporucujem Xperiu, imam xperiu doduse x10, prejak mobitel i sto se tice software-a i njegovih karakteristika.
sola definitivno
imam xperia U koja je malo slabija od Sole ali et ljepsa malo
ja zadovoljan sa njom a i ti ces bit sa solom
i JB ce aBd u januaru nekad pa ce bit jos bolji
Sony Xperia Sola

Ako hoces igrice nemoj LG uspori sve.

Samsung ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.