Pozdrav raja 
Trebam da kupim za starog mobitel, kud ni ja nisam nešto to kupovao sebi, ne znam šta se traži i tako..
Kaže mi on da hoće neki dobar telefon, za gazdu kao
Pa ne znam šta da mu uzmem, kaže može do 400KM šta god, možda nešto malo i više..
Pošto mnogo telefonira i sve to za posao, pitao sam ga jel samo mu to treba, kaže meni on ma kakvi, hoće da se kurči sad xD
Ja ga pitao, bil iPhone starije generacije neki, neće, hoće nešto novo.. ( možda bi i htio iPhone, da nisu tako skupi )
Pa šta bi mu mogao uzeti ? I ako mi možete isto odgovorit, koja je razlika između androida i windows phona ? Ta su dva sad tražena il ?

Trebam da kupim za starog mobitel, kud ni ja nisam nešto to kupovao sebi, ne znam šta se traži i tako..
Kaže mi on da hoće neki dobar telefon, za gazdu kao
Pa ne znam šta da mu uzmem, kaže može do 400KM šta god, možda nešto malo i više..Pošto mnogo telefonira i sve to za posao, pitao sam ga jel samo mu to treba, kaže meni on ma kakvi, hoće da se kurči sad xD
Ja ga pitao, bil iPhone starije generacije neki, neće, hoće nešto novo.. ( možda bi i htio iPhone, da nisu tako skupi )
Pa šta bi mu mogao uzeti ? I ako mi možete isto odgovorit, koja je razlika između androida i windows phona ? Ta su dva sad tražena il ?

.
.
Nije službeno najavljeno na xperia blogu, ali spomenuti su svi modeli iz ove godine osim Xperie. Pretpostavlja se da će je ubaciti u skorije vrijeme. Što se tiče nadogradnje, planirano za prvi kvartal 2013 godine.