Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Vas mobitel ?

1.611 pregleda · 98 odgovora · otvorena 15.10.2012. u 20:30

Pozz :)

Ovih dana razmisljam o kupovini novog mobitel, a vjerovatno cu uzeti LG optimus e400.

Nije to sada bitno, zelio sam da pitam vas koji trenutno mobitel posjedujete, da li ste zadovoljni s njim te da li bi ga preporucili drugima? Eto ukratko, bio bih vam zahvalan.

Izvinite ako nije dozvoljena tema i slicno, samo da vidim kakva je kod vas situacija sto se tice mobitela :)
Koristim Samsung Galaxy Mini, kupio ga jedno prije 1-2 mjeseca i zadovoljan sam, platio oko 230 KM i za te novce se stvarno i isplati

I da, preporucio bi ga i drugima 

Post dobio aplauz od brick

Trenutno imam Nokiu 7230, zadovoljan sam jer je odlican za muziku a i kamera je dobra. Lose osobine su mu sto nema wifi i velika sto nije android. Nemam ga kome preporuciti jer ne vjerujem da bi ga iko i uzeo, pored ovih novih sada koji su na trzistu.

A tebi GL sa kupovinom novog, i ja cu uskoro 

Imam K800i i ne treba mi više trenutno .

iPhone 3GS  

Prezadovoljan, kad sam kupovao znao sam sta kupujem, ima par nedostataka ali ne nervira me to puno. Ne bih ga preporucio svima, ima svakavih ljudi i ne znaju iskoristiti 30% stvari od onoga sto nudi ovaj mobitel i onda govore da je los, itd. Ja sam zadovoljan, ali ne kupujte ovaj mobitel xD

Imam iphone 3g, sta da ti kazem.
Operativni sistem tj. aplikacije za njega su jedino sto valja. I eto jedno jos sto mozes da se furas sa njim.

Sljedeca prilika kupujem neki samsung.

Samsung Galaxy 5, ili GT-i5503, telefon je onako, prosječan android, mada ima mnogo boljih na tržištu.
Njega sam kupio, pa zato što mi je jedini od ponuđenih telefona zapao za oko. 

iPhone 3G.
Zadovoljan.

Imam Sony Ericsson K800i,polovnog ga platio 160km prije 3-4 godine,jako ocuvan nije mi 3 puta ispo,prezadovoljan sam.

A ovi danasnji androidi IOSovi pi*ke materne,to nije mobitel vec samo sluzi za kurcenje ko ima veci,brzi,bolji,cisto preseravanje,gledam ove debile sto imaju WiFi na mobu,pa covjece to dodje u kafic 2 jarana naruce kafu i preko moba ulazi na FB,eto ti danasnjeg druzenja omfg.Cast onima koji racionalno koriste mogusnosti novih mobitela,a ovo ostalo sve 

htc sensation xe :D predobar slusa sve i slusat ce aBd

Koristim Nokiu C3.-00 i jako sam zadovoljan

Imam Nokiu 5230, solidan telefon, dobar zvučnik... 

Imam Samsung Galaxy Mini.. Platio ga 215 KM
Imam ga oko 3 mjeseca i za ove pare sam prezadovoljan sa njim.. Preporucio bih ga svima koji bas nemaju para za bacanje a hoce ovako solidan mobitel :)

Samsung Galaxy Mini

Kupljen: 15.9.2011.godine.

Sad za sad dobro sluša, mada sam ga nanijetio mjenjati za novu godinu.
Za male pare odličan mobitel, odličan dodir, dobar zvučnik, Android 2.3.x, kamera po danu solidna (po noći užas), šteta šti nema bar 384MB RAM-a i malo više storagea od 160MB  .

btw. Sada sam ga update na 2.3.6  .

edit: Pošto si na neki način oživio forum, djelim aplauze  .
Pa navalite.
Imam Huawei u8650, platio ga 270KM, zadovoljan drama 

Ja koristim Samsung Galaxy Mini, fon je extra baratam sa njim vec duze vrijeme, jest da nisu sad to neke performanse prejake za igrice, al meni je taman.

A mama mi ima Sony Xperia Tipo, isto jako fin mobitel, cak meni se vise svidja od ovog mog :)

Imam LG Optimus L7 ili ti ga LG-P700.

Ima 1 Ghz procesor 4 GB memorije i 512 RAM za GPU nezz 

Fin telefon Predost po menije sto ima dosta velik displej. Malo jest poskup al roditelji na rate uzeli u bhtelecomu preko onih paketa i dobije se popust ja msm oko čak 100 KM tako da od orginalnih 400-500 KM telefon će me izaći oko 300-400 KM  

Telefon solidno radi. rezolucija displeja je 800x600 nije HD i ne moze snimat niti slikat HD kamera je 5 Megapixela al meni se ne čini da je toliko jaka al et 

Sve u svemu dobar telefon. Što se tiče preporuke, svako ima svoj ukus  

Imam Nokiu N8, prezadovoljan 

Samsung Monte S5620

Solidan mobitel,jest da nije android al jebiga 

Kupljen 26.10.2010,sace mu 2 godine za 10tak dana 

Iphone 3g.
Nisam nesto zadovoljan jer je malo star telefon, a imam jos los iSO

Imam Xperia Ray...

Solidan mobitel odlično ide samo kad ga natrpate igricama i ostalim stvarima štooopa 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.