Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Vas mobitel ?

1.612 pregleda · 98 odgovora · otvorena 15.10.2012. u 20:30

Pozz :)

Ovih dana razmisljam o kupovini novog mobitel, a vjerovatno cu uzeti LG optimus e400.

Nije to sada bitno, zelio sam da pitam vas koji trenutno mobitel posjedujete, da li ste zadovoljni s njim te da li bi ga preporucili drugima? Eto ukratko, bio bih vam zahvalan.

Izvinite ako nije dozvoljena tema i slicno, samo da vidim kakva je kod vas situacija sto se tice mobitela :)
Imam Nokiu n97,ne sjecam se cijene 

Post dobio aplauz od brick

Imao sam iphone 4 od kada je izaso do prije tjedan dana (razbio ga ) extra smartphone nije vise ni skup kao nekada to bi ti preporucio ... ako imas vec para da uzmes "nesto" preporucio bi ti Samsung s3 jer je proglasen mobitelom godine a i nasprem iphonea 4-5 nebitno bolja mu je baterija za 50% .. sada trenutno koristim c1 nokiu i mogu ti rec ako nisam zadovoljniji nego sa iphoneom ne gledam di ce mi ispast baterija traje po 5-6 dana bez problema 

ma imam Nokiu E71 već 2 godine i odlično me služi... razmišljao sam o nekom smartphoneu na zimski ili ljetni raspust 

Imam Nokiu N73 nista poseban al meni odlican...
Sad planiram uzet galaxy ace ako bude kakih' para aBd :D

Cinit ce ti se smijesno, ali vec godinama koristim Sony Ericsson K610i, iako sam u meduvremeno imao i Nokiu 5800 XM (ukradeno) i Xperiu X8 (crkla maticna, 2 puta).
K610i se softverski ne moze nositi sa smartphone-ovima, ali za aplikacije i muziku koristim iPod Touch 4G, a K610i mi sluzi samo sa Facebook Zero, pozive i poruke i taj posao odraduje vrhunski :D Stabilan i robustan je, moze ga se nazvati konkurencijom za Nokiu 3310, mozes ga bacati u zid (nije testirano, ali koliko puta mi je pao tokom godina, sa stola, sa balkona, nema di nije pao) i jos uvijek radi kao nov.

E sad, neki vole imat sve All-in-one, nakon sto mi je ukradena Nokia 5800 XM, koju sam u to vrijeme dobro platio, poceo sam razmisljat drugacije. Bolje imat 2 uredaja, jedan za multimediju drugi za komunikaciju, i zajedno mi se to vise isplati nego masno platiti jedan Smartphone uredaj.

Sony Ericsson live with Walkman. Koristim mobitel jedno 3 sedmice i u to kratko vrijeme stvarno se pokazao kao zadovoljavajuci mobitel, pogotov meni kojem mobitel uglavnom sluzi za muziku i par aplikacija.

Samsung galaxy ace
Kupio sam ga posle bajrama. Platio ga oko 320 km. Nisam nista bolje mogao naci za te pare a da je novo. Preporucio bi ga svima, jedina mana je mala storage memorija od 160mb al da se to rijesiti memory karticom.

imo iphone 4 platio ga 2500 kn prodo za 2800 ni oro ni kopo i eto 300 kn ... onda sam bzvz uzo dao mi frend onaj lg cookie fresh samo prestade radit touch screen to ne uzimaj te to je smece i mom drugom frendu istu samo prestade radit touch screen

Ja koristim Xperiu x10 mini , preporucio bih je svima koji imaju mali ruku za one koji nemaju bolje da ne kupuju izradit ce se :P Sve u svemu mobitel je strasan samo mu se brzo trosi baterija kada ima puno igrica i aplikacija na mobitelu ;)

Sony Xperia prekuc'o svu dosadašnju konkurenciju.. Nemoj se zalijetati na iPhone jesu oni brend, al' su i skupi.. Jeftinije ćeš proći s Galaxy ili Xperia, a skoro iste opcije ako čak i nemaju bolje..

ja koristim neki samsung dvadeset kera prezadovoljan sam mozes nazvati a ponekad i poruku poslati.
Zaboravio sam reci uz to dvadeset maraka dobio sam gratis karticu ultra i 10 km kredita i svaki mjesec 50 poruka džabaluka ili je 500 ne znam.

ja koristim Samsung Galaxy s3 i zadovoljan sa njim. 

Koristim Nokia X2-01 . jest da je stariji i jeftin telefon, ali je pre pre dobaar mobitel, prvi ispao mi je 2-3 puta ni jedne ogrebotine, ima jak zvučnik. :D itd itd :D

iPhone 4. iOS 5. Dosta dodataka u odnosu na iOS 4 koji su veoma zanimljivi i značajni. Odlično radi. Mnoštvo aplikacija.
Ako imaš dostupan Internet, nema granica korištenju. Zapravo ima. Baterija.

Ukupan dojam - veoma zadovoljan. Tačnije, navikao sam na iOS pa zbog toga se ne vidim na drugoj platformi.

Svaka preporuka. Cijena je sad dosta prihvatljiva.
Koristim Iphone 3GS,premocan mobitel a jeftin.
Preporucujem ga svima :)
Kamera nije bas najbolja all ett,apple je to ipak .
PinkyBa je napisao/la:
iPhone 4. iOS 5. Dosta dodataka u odnosu na iOS 4 koji su veoma zanimljivi i značajni. Odlično radi. Mnoštvo aplikacija.
Ako imaš dostupan Internet, nema granica korištenju. Zapravo ima. Baterija.

Ukupan dojam - veoma zadovoljan. Tačnije, navikao sam na iOS pa zbog toga se ne vidim na drugoj platformi.

Svaka preporuka. Cijena je sad dosta prihvatljiva.
Ti bas kasniš sa tim update-ima, još ti iOS 5 zanimljiv i o njemu pišeš, a taj OS prije više od godinu dana izašao.

i9100 koristim, zadovoljan. Planiram do nove godine i9200 uzeti.
imam iphone 4s i prezadovoljan sam njime, jedino sam se zae*o sto sam stavio iOS 6.0 , tako da cu ga vratiti na 5.1.1 . Sve ostalo nemre bit bolje neg je :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.