Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dvojba između dva mobitela

320 pregleda · 23 odgovora · otvorena 23.09.2012. u 09:54

Pozdrav, imam dvojbu između 2 mobitela, HTC Desire HD i LG Optimus 2X. Po cijeni su veoma slični, a po performansama različiti.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3468&idPhone2=3598

To je upoređivanje, LG ima puno jači procesor ali i malo manje rama, imaju istu kameru, HTC ima malo veći ekran, LG se može upgrade na v4 android a HTC ne može. Koji je po vama bolji i znači li puno razlika između 4 i 4.3 incha?
Kad budes uzimao klimu, frizider onda uzmi LG, a sad.. HTC.
Neprimjetna je razlika u telefonima kad ih koristis, al HTC mi je dosta cvrsci, a iz prijasnjeg iskustva, LG kao mobitel nikad vise =)

Post dobio aplauz od KRYSTAL

mofo je napisao/la:
Kad budes uzimao klimu, frizider onda uzmi LG, a sad.. HTC.
Neprimjetna je razlika u telefonima kad ih koristis, al HTC mi je dosta cvrsci, a iz prijasnjeg iskustva, LG kao mobitel nikad vise =)
Hoćeš da kažeš da nema razlike u dual-core 1.0 ghz i običnom 1.0 ghz i da nema razlike između 4.3 i 4.0?
Ja bih uzeo lg samo zbog androdia 4.x
To sad ovisi sto tebi vise odgovara, svaki od tih mobitela ima svoje prednosti i nedostatke.
Kao sto mofo kaze, HTC-ovi je cvrsciji od LGija i opcenito su kvalitetnije napravljeni.
LG moze na Android 4.x dok HTC nemoze dalje od 4.0, tu sad ovisi za sto zelis koristiti Smartphone. Ako je za muziku, internet, filmove i igre, HTC ce te dobro sluzit, ali ako radije zelis najnovije verzije Androida i tako kompatibilnost sa vise novih aplikacija, uzmi LG.
Ja osobno bi uzeo HTC zbog kvalitete i dobrih performansa, iako nema Dual Core, a ako bas zelis novije verzije Androida, mozes i flashat HTC i staviti si editiranu verziju, samo necu o tome ovdje, mozes lako naci sve informacije na Google-u.
iMZ je napisao/la:
Ja bih uzeo lg samo zbog androdia 4.x
Ima li velike razlike između 2.2(HTC) i 4.0(LG)?
_FliP je napisao/la:
To sad ovisi sto tebi vise odgovara, svaki od tih mobitela ima svoje prednosti i nedostatke.
Kao sto mofo kaze, HTC-ovi je cvrsciji od LGija i opcenito su kvalitetnije napravljeni.
LG moze na Android 4.x dok HTC nemoze dalje od 4.0, tu sad ovisi za sto zelis koristiti Smartphone. Ako je za muziku, internet, filmove i igre, HTC ce te dobro sluzit, ali ako radije zelis najnovije verzije Androida i tako kompatibilnost sa vise novih aplikacija, uzmi LG.
Ja osobno bi uzeo HTC zbog kvalitete i dobrih performansa, iako nema Dual Core, a ako bas zelis novije verzije Androida, mozes i flashat HTC i staviti si editiranu verziju, samo necu o tome ovdje, mozes lako naci sve informacije na Google-u.
HTC ne može dalje od 2.2, a kamoli 4.0 :(
Izvinjavam se na netocnom podatku, ali za takve nedostatke postoji flashanje ;) Samo naravno tako gubis garanciju i moze se pokvariti maticna ploca mobitela, ako pretjerujes...
Ja sam na svojoj X8-ici imao Android 2.2 (a max za X8 je bio 2.1 mislim) + Multitouch, krepao mi je nakon 3 dana :D
cookeN1 je napisao/la:
Hoćeš da kažeš da nema razlike u dual-core 1.0 ghz i običnom 1.0 ghz i da nema razlike između 4.3 i 4.0?
neces primjetiti drasticnu raziliku, jer to su takvi uredjaji, preseravanje samo zbog prodaje. napucavanje hardware i napucavanje cijena.
cookeN1 je napisao/la:
HTC ne može dalje od 2.2, a kamoli 4.0 
Sam proizvođač LG ne može parirati HTC-u nikako, bar što se tiče kvaliteta i dugotrajnosti.

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Ima mi rodjak ovaj LG , znaci strasan telefon nista mu ne fali, i sto me iznenadilo dobra je pravo baterija, i ja mozda sebi uzmem isti ;D Vjeruj mi neces se pokajati ako uzmes LG
RAGE1g je napisao/la:
Ima mi rodjak ovaj LG , znaci strasan telefon nista mu ne fali, i sto me iznenadilo dobra je pravo baterija, i ja mozda sebi uzmem isti ;D Vjeruj mi neces se pokajati ako uzmes LG
Kakav mu je zvučnik i kamera kod snimanja videa(pošto snima u 1080p)?
Kvaliteta ekrana ide na stranu LG-a, ali HTC ima veći ekran, za 0.3 incha, šta nije toliko puno. Nadalje, oba imaju micro SD slot, što je odlično, HTC jači ram, ali jezgru CPU-a manje od LGa-, razlike pri brzini operiranja mobitela će biti, LG je poprilično brži, čisto zbog CPU-a. Verziju Androida ne uzimaj srcu, nikakav problem je rootat i instalirat najnoviju inačicu Androida.

Mobiteli vrlo slični, osobno bi išao rađe na LG, isključivo je razlog procesor i osobno nisam neki fan HTC-ovog UI-a, Sensea.
pa od ta 2 .......LG logika
sta sesrete bezveze ispade HTC nesto dobro sad 
imao sam HTC mob ko mob jbt

ako biras samo izmedju ta 2 onda kupi LG i to je to
Ma brate ovdje detalji odlucuju :))

LG ima nesto bolju kameru "vise opcija" ima onu sprijeda , cak i vise memorije interne...

Sumanjm da ces pogrijesiti koji god da uzmes. Ipak danas pola ovih firmi zivi od prodaje telefona tako da sumnjam da se moze reci za neku marku da je rinaka !

Po meni LG mada nit volim android nit LG :)
cookeN1 je napisao/la:
Kakav mu je zvučnik i kamera kod snimanja videa(pošto snima u 1080p)?
MA strasno sve vjeruj mi , znaci telefon DOMINIRA TAKORECi :D
Uzet cu ga i ja sebi ;D
Po meni je bolji HTC a i ljepsi ako ces iskreno.
imam iskustva sa oba , imali su moji prijatelji iskreno nisu nesto vele... al radije uzmi LG , onaj htc malo malo servis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.