Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

JNA space program.

378 pregleda · 27 odgovora · otvorena 06.09.2012. u 15:52

Houston, we have a problem!

Kako trailer na youtube odkriva, da je jugoslavija u svoje vrijeme imala svoj svemirski program, i da ga je prodala SAD-u, te da je SAD iste godine izjavio da idu na mjesec.

Šta vi mislite o tome?

Ja sam ostao iznenađen.
Dok je tito bio živ parirali smo i Americi i Rusiji, bili velesila, ali amerikanci su pametno uradili, zavadili nas ko budale i šta sad imamo, ništa.
majaba je napisao/la:
Dok je tito bio živ parirali smo i Americi i Rusiji, bili velesila, ali amerikanci su pametno uradili, zavadili nas ko budale i šta sad imamo, ništa.
I mi onda govorimo za amerikance da su glupi 
420 je napisao/la:
I mi onda govorimo za amerikance da su glupi 
Niko nije reko da su glupi, nego da su bolesni. Da su glupi ne bi bili tu gdje jesu. 
DZAVID je napisao/la:
Niko nije reko da su glupi, nego da su bolesni. Da su glupi ne bi bili tu gdje jesu. 
Većina je glupa, ali uvijek se nađe nekoliko pametnih.
majaba je napisao/la:
Većina je glupa, ali uvijek se nađe nekoliko pametnih.
Oni svoje masterminde drže u najvećoj tajnosti. Upravo ih je to tajenje projekata održalo kao svjetsku silu #1. Da su Jugoslaveni držali ove projekte u tajnosti, FBI ne bi sazno za njih i sad bi smo mi bili glavni.
Dok je bilo TIta bilo je i shita. 
Salu na stranu meni su cale i stric pricali o ovome mnogo pre nego sto je izaso tralier uopste.I stvarno kazu dok je bio Tito oni tako odu do Trsta u shopping na dan,pa svrate negde na hrvatsko primorije, pa prodju kroz Bosnu i na kraju dodju u Srbijui.Sto se tice onog dela gde kazu za najvecu podzemnu bazu u Jugi to vam je aeordorom Slatina ispod planine Goles blizu Pristine. Moja majka je rodjena tamo kaze da nije smelo da se pridje na 200 metara zato sto pucaju automatski ne pitaju nista. Posle bombardovanja 99 amerikanci su usli unutra. Pogledajte po yt ima dosta snimaka.

Gledaj ti mase

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.