Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

ESL Wire problem

95 pregleda · 2 odgovora · otvorena 06.09.2012. u 13:28

Otvorio sam temu u sotfware i konekcije jer se radi o programu esl wire (valjda). Eh, kada god igram na eslu (cs:go) versus matcheve i kada bude rezultat matcha, winao ja ili izgubio vazda dobijem -30 bodova, kazu navodno "no anti-cheat" eh sad.. ja nez kako je moguce da nemam anti-cheata kad ne mozes uci u que uopste ako nemas esl wire upaljen.. znaci vazda -30 bodova dobijem radi tog nekog anti-cheata, takodjer na profilu mi sve pise no anti-cheat znaci svaki match... jel esl wire anti-cheat uopste ? eto ako mi moze ko objasniti.. pocinje ova nova winter sezona pa necu bzvz da gubim bodove ko levat.. ty..
Rješenje
Moras igru pokretati preko wire. Kad ti pronadze mech na ESL odes na Wire i imas play ili preko stranice versusa.
Ako neam igre Mirza imas na Wire add game pronadzes igu i stavis je medu igre i onda je pokreces.

Post dobio aplauz od skile

protektiONEL je napisao/la:
Moras igru pokretati preko wire. Kad ti pronadze mech na ESL odes na Wire i imas play ili preko stranice versusa.
Ako neam igre Mirza imas na Wire add game pronadzes igu i stavis je medu igre i onda je pokreces.
Pa jao kume pa ja citavo vrijeme mislim ono kao oni meni dadnu preporuku ono kao pokreni preko esl wirea, omg a ja pokreto ono preko steama -.- i to ko levat zabilazio onu njihovu poruku  aj na steam da odigramo par vs-ova.. ii evo ti bodovi eboli te izet 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.