Otvorio sam temu u sotfware i konekcije jer se radi o programu esl wire (valjda). Eh, kada god igram na eslu (cs:go) versus matcheve i kada bude rezultat matcha, winao ja ili izgubio vazda dobijem -30 bodova, kazu navodno "no anti-cheat" eh sad.. ja nez kako je moguce da nemam anti-cheata kad ne mozes uci u que uopste ako nemas esl wire upaljen.. znaci vazda -30 bodova dobijem radi tog nekog anti-cheata, takodjer na profilu mi sve pise no anti-cheat znaci svaki match... jel esl wire anti-cheat uopste ? eto ako mi moze ko objasniti.. pocinje ova nova winter sezona pa necu bzvz da gubim bodove ko levat.. ty..
Pitanje
Zaključana Riješeno
30 bodova
ESL Wire problem
95 pregleda · 2 odgovora · otvorena 06.09.2012. u 13:28
Moras igru pokretati preko wire. Kad ti pronadze mech na ESL odes na Wire i imas play ili preko stranice versusa.
Ako neam igre Mirza imas na Wire add game pronadzes igu i stavis je medu igre i onda je pokreces.
Ako neam igre Mirza imas na Wire add game pronadzes igu i stavis je medu igre i onda je pokreces.
Post dobio aplauz od skile
protektiONEL je napisao/la:
Moras igru pokretati preko wire. Kad ti pronadze mech na ESL odes na Wire i imas play ili preko stranice versusa.
aj na steam da odigramo par vs-ova.. ii evo ti bodovi eboli te izet
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.