Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS1.6 se gubi

80 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.05.2013. u 11:20

Pomagajte molim vas :S
Skinuo sam cs1.6 sa cs skini me full tako nesto al meni instalira neki warzone cs1.6 strani, ono kad minimiziram cs odem na net vratim se sve se pogubi, ne vidim pola slova ono nisu stvari, npr vrata na podu slike i tako to, pa sad da li je to do csa?? AKO IMA NEKO LINK ZA NORMALAN CS1.&

Isto tako mogu ja igrat da ne idem na net kasnije se sve uspori, fps 100 malo pada, upalim GATHER ANTI CHEAT CHIM odem na cs1.6 on isto ko i na net to, dajte rjesenje molim vas ili novi link da probam, ne mogu naci trazio sam sve pobrisali, sta je ovo boze
Na tom linku nije više KGB-ov CS, već je upravo taj WaRzOne koji ti imaš. A to što se tiće spuštanja CS-a je do tebe.

Edit: Probat ću ti ja naći dl link od KGB-ovog pa ti poslati preko pp.
Edit: Pošto KGB-ov nisam mogao naći poslan od MILF-a.
invisible3 je napisao/la:
Na tom linku nije više KGB-ov CS, već je upravo taj WaRzOne koji ti imaš. A to što se tiće spuštanja CS-a je do tebe.

Edit: Probat ću ti ja naći dl link od KGB-ovog pa ti poslati preko pp.
Edit: Pošto KGB-ov nisam mogao naći poslan od MILF-a.
Pa imam fps jak ali zalaguje opet i sve to, da nije do provajdera, na jednom modemu mi prikopcana moja tv i internet sve laguje jbt i gubi se :S
SsKull je napisao/la:
Pa imam fps jak ali zalaguje opet i sve to, da nije do provajdera, na jednom modemu mi prikopcana moja tv i internet sve laguje jbt i gubi se :S
Skini od gamers.ba CS 1.6 !!
don_valentino je napisao/la:
Skini od gamers.ba CS 1.6 !!
Sacemo vidjet jeli do cs1.6 ili je do mene, ovo warzone shit :D
Drug pregledas malo ovdje po gamers forum ides gore trazi imas Counter Strike 1.6 gamers edition znaci strasan je ja prije igrao na njemu dok nisam poceo na steamu :)
exeel1 je napisao/la:
Drug pregledas malo ovdje po gamers forum ides gore trazi imas Counter Strike 1.6 gamers edition znaci strasan je ja prije igrao na njemu dok nisam poceo na steamu :)
ma nije do cs1.6 probavao sam :/ ne znam sta je, do mog kompa sigurno, nikad se nije desavalo mozda treba update drivere ne znam ne mogu igrat cs1.6 normalno a igra mi se :S
vamo sam na ts3 , ako neko zna kako nastimat , nek dodje na gamers.ba moj nick je pa ceo negdje u sobu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.