Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam error

116 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.09.2012. u 21:01

Naime skino sam sa neta Civilization V, i haj nema instalacije pokrenem ja igru ude i izade, kad u pola frke izgasi se steam. I error na steamu reinstal nece opet. Eh sada ta Civ V se igra preko steama, ima piratska a preko stima 20e da se kupi.

http://pokit.org/get/?90e7218616a4d626ccb9971e0bb50e7e.jpg
rastavi kuciste , uzmi svete vodice , malo poprsci po grafickoj i ramu i problem ce biti rijesen , poz uzivaj ..

Post dobio šamar od Limmaa

MagnuMM je napisao/la:
rastavi kuciste , uzmi svete vodice , malo poprsci po grafickoj i ramu i problem ce biti rijesen , poz uzivaj ..
Hvala puno prijatelju, ali ne vjerujem u svetu vodicu. Imali li ovdje admina vise da banuju ovakve trolere da imamo normalnih tema vise, a ne da svako provaljuje kako stigne.
Izadji sa steama, preko procesa u task manageru, uninstall steam, te onda prati ovo dole.

Start pa Run pa upisi regedit i onda enter.

Dodji do Valve foldera

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREValve

Desni klik na Valve i Delete

Ako ti je 64bitni OS

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeValve

I obrisi ove fajlove u steam folderu.

tier0_s.dll
tier064_s.dll
ClientRegistry.blob

Onda ponovo instaliraj steam.
Lima je napisao/la:
Izadji sa steama, preko procesa u task manageru, uninstall steam, te onda prati ovo dole.

Start pa Run pa upisi regedit i onda enter.

Dodji do Valve foldera

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREValve

Desni klik na Valve i Delete

Ako ti je 64bitni OS

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeValve

I obrisi ove fajlove u steam folderu.

tier0_s.dll
tier064_s.dll
ClientRegistry.blob

Onda ponovo instaliraj steam.
Evo ga, sada radi. Hvala puno, barem ti ovdje nesta radis. Ali i dalje mi neradi game, znas li sta da uradim da radi game koji sam skinuo sa wareza, nisam kupio preko steama da radi. Vidio sam da je dosta ljudi reklo da radi, ali meni nece. Samo sam trebao extract to, i pokrenuti ja pokrenem i izgasi se odma.
jigsaw je napisao/la:
Evo ga, sada radi. Hvala puno, barem ti ovdje nesta radis. Ali i dalje mi neradi game, znas li sta da uradim da radi game koji sam skinuo sa wareza, nisam kupio preko steama da radi. Vidio sam da je dosta ljudi reklo da radi, ali meni nece. Samo sam trebao extract to, i pokrenuti ja pokrenem i izgasi se odma.
Zajebano je igre skidati sa warez sajtova, nekome rade nekome ne, to je uvijek tako sto se tice igrica.
Nadji negdje drugi torrent pa skini

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.