Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za spajanje particija ?

149 pregleda · 12 odgovora · otvorena 31.08.2012. u 14:14

Treba mi free software za spajanje particija, ali FREE! Cjeli dan skidam i sve neke demo, trial gluposti, izivcirsao sam se. I molim da mi date sigurne programe, a ne da nagadjate. Hvala unaprijed.

Imam 4 particije ubicu se.
Zašto ne koristiš sistemski program ?

Disk Managment, i odatle prebacuješ, spojiš i slično..

Ne treba ti nikakav program, da bi ti pravio, brisao i slično.

Control Panel:

Disk Managment.
Ako vec trazis program, evo ti jedan FREE:

http://download.cnet.com/EaseUS-Partition-Master-Home-Edition/3001-2248_4-10863346.html?spi=d1f257f8d05618bf7316215318facc99

@Johnie_Walker
Kako se u Disk menagmntu spajaju 2 particije. Ima opcija Shrink Volume da se razdijeli 1 particija na vise njih, ali za spajanje ne vjerujem da ima. Mozda pomocu opcije Delete, pa onda ides na drugu particiju i Shrink. Ako znas daj javi Bgt 
Disconnected je napisao/la:
Ako vec trazis program, evo ti jedan FREE:

http://download.cnet.com/EaseUS-Partition-Master-Home-Edition/3001-2248_4-10863346.html?spi=d1f257f8d05618bf7316215318facc99

@Johnie_Walker
Kako se u Disk menagmntu spajaju 2 particije. Ima opcija Shrink Volume da se razdijeli 1 particija na vise njih, ali za spajanje ne vjerujem da ima. Mozda pomocu opcije Delete, pa onda ides na drugu particiju i Shrink. Ako znas daj javi Bgt 
Delete, pa napraviš particije, ako baš nema on nikakvih stvari bitnih na ostalim. Ja mislim da ne može biti da ti sad spojiš particije tek tako, ako postoji, onda sam fakat zaostao, jer kad mi treba oko particija samo koristim sistemski, šta ako mu zašteka pc? "pohebe mu sve" mora baš tražiti one top rejting programe koji su provjereni. Mada se to ne preporučuje inače raditi, al eto hajd, treba mu.
BRAVO JA!

Skinem profesionalnu verziju programa, izbrise mi sve particije i dva puta sam sada dizao windows. Dok sam driver za net nasao pozelenio sam.

I dalje mi fali jedna particija i jedno 100 GB. GG JA!

Je li se moze kako repair HDD ili sta vec ?
DarkoKrajina je napisao/la:
BRAVO JA!

Skinem profesionalnu verziju programa, izbrise mi sve particije i dva puta sam sada dizao windows. Dok sam driver za net nasao pozelenio sam.

I dalje mi fali jedna particija i jedno 100 GB. GG JA!

Je li se moze kako repair HDD ili sta vec ?
Kako misliš da repair? da vratiš particije, to malo teže.

Ne brišeš particiju gdje ti je OS to zapamti.

Ako imaš npr 500giga diska.

50-100 giga ostaviš za OS.

Ostalih 400 giga dijeliš. To se tako inače radi, kad dižeš sistem fino podijeliš. Ne treba ti nikakav program za to.
Elysium je napisao/la:
Kako misliš da repair? da vratiš particije, to malo teže.

Ne brišeš particiju gdje ti je OS to zapamti.

Ako imaš npr 500giga diska.

50-100 giga ostaviš za OS.

Ostalih 400 giga dijeliš. To se tako inače radi, kad dižeš sistem fino podijeliš. Ne treba ti nikakav program za to.
Ma znam ja to jarane, sistemska jedinica mi je bila u redu.

Vec imam dva hard diska i 4 particije i to me jako zivcira. Drugi HDD sam skroz izbrisao sa tim softwarom. Vratila mi se jedna particija, a druge nema. Radi se o dva HDD-a 160GB.

Umjesto da imam 300GB ja imam manje od 200 FFS!

Ovakav sam isti problem imao jos prije dvije godine, ali tada sam bio nasao neki program i spojio particije, tada nisam imao problem. Koliko vidim to danas nije moguce.

Samo da mi je znati kako vratiti ove particije.
DarkoKrajina je napisao/la:
Ma znam ja to jarane, sistemska jedinica mi je bila u redu.

Vec imam dva hard diska i 4 particije i to me jako zivcira. Drugi HDD sam skroz izbrisao sa tim softwarom. Vratila mi se jedna particija, a druge nema. Radi se o dva HDD-a 160GB.

Umjesto da imam 300GB ja imam manje od 200 FFS!

Ovakav sam isti problem imao jos prije dvije godine, ali tada sam bio nasao neki program i spojio particije, tada nisam imao problem. Koliko vidim to danas nije moguce.

Samo da mi je znati kako vratiti ove particije.
Drugi hdd skroz formatiraš i napraviš samo jednu particiju tipa da ti jedna bude samo SISTEM fajlovi na jednom disku, pazi jedna particija toliko i toliko giga na jednom disku a druga particija na drugom hard disku tipa: MAGACIN za filmove, pjesme igre i slično.

I imaš 2 particije.

Simple.
Taj program EASU US mi je sve pobrisao, zbog njega sam sistem dizao i nema sanse da ga ponovo instaliram.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.