Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brix iz bek

710 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.08.2012. u 20:52

Evo vratio sam se nakon 21 dan (dosadilo vise  ), fino je bilo, hvala na pitanju. Eh, sad ono što vas zanima, server.

Server je zatvoren jer je izašla nova 1.3 verzija, kao što sam i obećao, sve će biti gotovo do sutra ili prekosutra. Naravno, sve može biti gotovo i večeras, jer evo prije 5 minuta sam ušao u kuću pa nisam ni provjerio API kod, tj. koliko se plugina crasha te koliko istih treba prepraviti/staviti nove verzije i td.

Nadam se da nema probjema. Hvaja. 

Samaraj kolko hoces..

Post dobio šamar od Brix

Seksanna je napisao/la:
J**o server, jesil guzio šta  ?
Ma kakvi oni moj seksi.AKo mi se javi 5 likova odavde koji su umocili sta preko raspusta ja idem sa portala.

p.s : Ajde nadjite neku sa stupa ili lukavice sace zhacku petnaestog rodjendan( 18 ) , bio bi red da se metne sta.

Post dobio šamar od miire

Zhak je napisao/la:
Ma kakvi oni moj seksi.AKo mi se javi 5 likova odavde koji su umocili sta preko raspusta ja idem sa portala.

p.s : Ajde nadjite neku sa stupa ili lukavice sace zhacku petnaestog rodjendan( 18 ) , bio bi red da se metne sta.
j**o te to bićeš agilan za wire acc 

btw.

miire, znaš ono kad kažu "Jel dosta rakije? - Ma kakvi dosta, dosta je samo kad tuku."

Samo tuci brate, ne j**e to mene 

Seksanna je napisao/la:
j**o te to bićeš agilan za wire acc 

btw.

miire, znaš ono kad kažu "Jel dosta rakije? - Ma kakvi dosta, dosta je samo kad tuku."

Samo tuci brate, ne j**e to mene 
haah to to .

E ajde sutra da zavrsimo ono , pripremi neku pricu , ne mogu sad jedva vidim slova na tastaturi,malo se popilo 

Zhak je napisao/la:
haah to to .

E ajde sutra da zavrsimo ono , pripremi neku pricu , ne mogu sad jedva vidim slova na tastaturi,malo se popilo 
ha ya malo se popilo, a ufatilo se spamat. normala....

btw, nemojte momka hejtat/trollat i sl. da se ne bih morao upletati. Momak se trudi oko servera, i nema potrebe da to radite. Ukoliko imate problema sa njim (vezano oko administriranja podforuma), meni se javite. Tamo spamate, ošamari vas, a vi odma neki revolt/spam/provociranje. Nevalja vam to !

btw, wlcm back
velkoM bek brix start server or ju get to pickenzi! :D
PS:Brix is gay
welkom bek !
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
pusti dzavida,ja za njega imam svaku kritiku protiv CS servera hahahhahah :D

@tema citaj gb :D :D :D

Brate vidim server ne radi kontam sace brix derat bogove po g.ba sto server ne radi kad tamo ti za to vec znas :D
i ja

Post dobio šamar od Brix

velkam bek sretno sa novom verzijom
Welcome back, stvarno ne znam gdje si bio i nisam bio upoznat u to, ali stvarno ljudima nedostaje čitav server, barem onima "koji su to istinski voljeli"

Volio bih brix-e kad bih vidjeo staru raju na g.ba mc, bio sam prije aktivan igrač, sve dok nije došao "čitaj mah meni dosadno odo mc i tako ti slični igrači"

Sve u svemu, sredit ćeš ti to nema frke.

sretno.
Elysium je napisao/la:
Welcome back, stvarno ne znam gdje si bio i nisam bio upoznat u to, ali stvarno ljudima nedostaje čitav server, barem onima "koji su to istinski voljeli"

Volio bih brix-e kad bih vidjeo staru raju na g.ba mc, bio sam prije aktivan igrač, sve dok nije došao "čitaj mah meni dosadno odo mc i tako ti slični igrači"

Sve u svemu, sredit ćeš ti to nema frke.

sretno.
Ma bilo bi to davno gotovo da nema problema sa mašinom kod gsp.ba, ali rekli su da će riješiti to brzo.

A stara ekipa je prestala igrati, znam na koga misliš, neophyte, icee, blood, six i stara ekipa, oni koji su prvi na serveru bili i stvarno se trudili da on postane ono što i jeste stvarno. Nisam spomenuo mnoge, ali ta lista je prevelika a ja baš i nemam vremena trenutno. Većina je prestala igrati radi nove klase igrača koji su jednostavno prezahtjevni i žele admina/moda preko noći, što je šmiješno. Ali svakako mi je želja da se stara raja vrati, upravu si, prije me rijetko ko pitao za admina i sl. a sada svaki novi igrač prvo to pita, sve se izmijenilo a i kad me doda na fb da detaljnjije popričamo to je sve neka dječurlija. Nadam se da se vidimo na serveru uskoro! 

Pozdrav!
Brix je napisao/la:
Ma bilo bi to davno gotovo da nema problema sa mašinom kod gsp.ba, ali rekli su da će riješiti to brzo.

A stara ekipa je prestala igrati, znam na koga misliš, neophyte, icee, blood, six i stara ekipa, oni koji su prvi na serveru bili i stvarno se trudili da on postane ono što i jeste stvarno. Nisam spomenuo mnoge, ali ta lista je prevelika a ja baš i nemam vremena trenutno. Većina je prestala igrati radi nove klase igrača koji su jednostavno prezahtjevni i žele admina/moda preko noći, što je šmiješno. Ali svakako mi je želja da se stara raja vrati, upravu si, prije me rijetko ko pitao za admina i sl. a sada svaki novi igrač prvo to pita, sve se izmijenilo a i kad me doda na fb da detaljnjije popričamo to je sve neka dječurlija. Nadam se da se vidimo na serveru uskoro! 

Pozdrav!
Eh bravo, upravo si nabrojao extra momke, baš zaslužno, biće nešto od toga, imam neke backup fajlove, mogu da šerujem nije frka. Ja ću doći da malo pomognem oko bilda "biće to nešto super, malo sam prestao igrati, jer sam se previše bio uvukao u to, ali ću neki poseban rad uraditi, vjerovatno da bi min bilo 100x100 tvrđava, vodopad i slične stvari, a tu ćeš mi ti pomoći sa odabirom destinacije  kao place for relaxation and fun.

Jah, ovo baš za admine, pa jarane nemože svaki biti admin, nije samo admin da bi nadgledao druge igrače, Boga mi ima tu dosta rada oko toga i muke, i naravno da neko ne ozbiljan nemože to da vodi, prvi ja se ne bih javio na to, a kamoli na nešto drugo, biće valjda neki normalan konkurs pa neka se javi najbolji, što naravno i želim u daljem radu, da bude "admin team tu, skoro uvijek, naravno da ne može jedan momak voditi, znam da si ti u početku bio sa par osoba, i da je jako teško bilo dok se nisu počeli djeliti admini, i dok se nisu djeca počela javljati "no hejt za djecu, ima i dobre djece i kulturne i sve"

Naravno brixon, znaš mene druže, biće nova verzija ajfela, samo dok me inspiracija počne fatati, ili ako me ne budu smarali drugi igrači što je bio problem prije, pa čovječe imam licencu za mc, i ne želim da igram nigdje drugo, mada ima još servera u bih i malo dalje, želim da igram ovdje sa rajom sa kojom sam igrao prije i sa kojom nam je bilo super, ts3 zezancija, druženje to je bitno.

I da vidimo se na serveru ! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.