Brix je napisao/la:
Ma bilo bi to davno gotovo da nema problema sa mašinom kod gsp.ba, ali rekli su da će riješiti to brzo.
A stara ekipa je prestala igrati, znam na koga misliš, neophyte, icee, blood, six i stara ekipa, oni koji su prvi na serveru bili i stvarno se trudili da on postane ono što i jeste stvarno. Nisam spomenuo mnoge, ali ta lista je prevelika a ja baš i nemam vremena trenutno. Većina je prestala igrati radi nove klase igrača koji su jednostavno prezahtjevni i žele admina/moda preko noći, što je šmiješno. Ali svakako mi je želja da se stara raja vrati, upravu si, prije me rijetko ko pitao za admina i sl. a sada svaki novi igrač prvo to pita, sve se izmijenilo a i kad me doda na fb da detaljnjije popričamo to je sve neka dječurlija. Nadam se da se vidimo na serveru uskoro!
Pozdrav!
Eh bravo, upravo si nabrojao extra momke, baš zaslužno, biće nešto od toga, imam neke backup fajlove, mogu da šerujem nije frka. Ja ću doći da malo pomognem oko bilda "biće to nešto super, malo sam prestao igrati, jer sam se previše bio uvukao u to, ali ću neki poseban rad uraditi, vjerovatno da bi min bilo 100x100 tvrđava, vodopad i slične stvari, a tu ćeš mi ti pomoći sa odabirom destinacije

kao place for relaxation and fun.
Jah, ovo baš za admine, pa jarane nemože svaki biti admin, nije samo admin da bi nadgledao druge igrače, Boga mi ima tu dosta rada oko toga i muke, i naravno da neko ne ozbiljan nemože to da vodi, prvi ja se ne bih javio na to, a kamoli na nešto drugo, biće valjda neki normalan konkurs pa neka se javi najbolji, što naravno i želim u daljem radu, da bude "admin team tu, skoro uvijek, naravno da ne može jedan momak voditi, znam da si ti u početku bio sa par osoba, i da je jako teško bilo dok se nisu počeli djeliti admini, i dok se nisu djeca počela javljati "no hejt za djecu, ima i dobre djece i kulturne i sve"
Naravno brixon, znaš mene druže, biće nova verzija ajfela, samo dok me inspiracija počne fatati, ili ako me ne budu smarali drugi igrači što je bio problem prije, pa čovječe imam licencu za mc, i ne želim da igram nigdje drugo, mada ima još servera u bih i malo dalje, želim da igram ovdje sa rajom sa kojom sam igrao prije i sa kojom nam je bilo super, ts3 zezancija, druženje to je bitno.
I da vidimo se na serveru !