Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MC; kako se zaštitit?

238 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.08.2012. u 09:14

Već treće jutro zaredom srećem istu sliku na svojoj farmi:

I jeli može meni jedan od poštovanih admina objasnit kako ovo oni rade?
Sav sam dirt po podu mjenjao, stavljao ogradu, gore staklo, sve da se ne može ući i svako me jutro dočeka skinuta ograda.
Kako netko može skinuti ogradu koju sam ja tu postavio?
Izgubio sam sve do sad cca. 100 ovaca. Nema smisla.
Brate nabavi 2 dobra vucjaka i bit ce sve uredu ja mislim..

Post dobio šamar od Brix

f4nt0maimbat je napisao/la:
Brate nabavi 2 dobra vucjaka i bit ce sve uredu ja mislim..
Eventualno tornjaka

Post dobio šamar od Brix

uzmi pušku i čuvaj !

Post dobio šamar od Brix

Mozda si dao Block Allow nekome? (/wallow nick)

Ako jesi,taj ti je garantirano srusio block ..
Jedina opcija jeste da se gradi farma daleko od očiju, ili neka underground opcija, probao sam i ja da pomognem, stavljao sam ti dirt po podu, ali ne razumijem kako su mogli ogradu da skinu o.O
Predlazem da ne pravite farme i kuce toliko blizu baze. Moja kuca je daleko od baze i nisam susreo nikakvog grifera do sada
Johnie_Walker je napisao/la:
Jedina opcija jeste da se gradi farma daleko od očiju, ili neka underground opcija, probao sam i ja da pomognem, stavljao sam ti dirt po podu, ali ne razumijem kako su mogli ogradu da skinu o.O
Eto nek je prosjecno igraca 20 na serveru, i vecina mine-a tako da ce jednom probiti do tvoje underground opcije..
Ovako, nekome si dao /wallow, više se ne može piston bug koristiti, blokirao sam. Jedino je to moguće, ako već postoji neki bug za koji mi ne znamo, koristi /f claim, jer to neće moći zaobići niko (osim ako nije u tvom factionu), ako ipak i zaobiđe, onda smo smanjili broj potencijalnih griefara, tj. samo oni iz tvog factiona.

Mada ja mislim da si dao neokome /wallow, ali eto.

Vidimo se na serveru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.