Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[MC griferi]

150 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.08.2012. u 20:13

Čekam server toliko vremena, uđem, počnem praviti ogromni projekat, uz pomoć druga, dođe ovaj dole na slici, i počne me zatrpavati, pe jel te stid maloumniče?

Kako te nije sramota igrati?

Zar ti je zabavno to raditi? Zar ne bi bilo ljepo kada bi napravio projekat i da ti prošetaš u tom objektu?

Ja nemam stvarno riječi, tuga, žalost, toliko sam iznerviran danas to je to nenormalno.

Ja Vas lično molim, da Vas admine, da ovoga dole na slici odstranite sa servera IP banom, da se više nikada ne vrati.

Ako mi ne vjerujete u riječ, a nadam se da barem će mi brix vjerovati, da će se ovo srediti.

Takodjer bih zamolio Chockominea da bana kako je fino faznon skonto za pljacku i grief , znaci sticky pistons postavi skine ti staklo udje sve ti obije molim vas banajte ovo nije mi do igre kad mi grifja :S a taman napraivo vilu mucio se 3 dana :S za materijale i sve
Ovo je luda kuća na serveru. Svako 2-3 minute se netko javlja da mu je nešto zgrifano.
Johnny gradi Hogwarts, ovaj dodje, i dirtom prekrije tunele.
Ja gradim farmu, 2 sata sve blokove mjenjam da nitko ne moze uci i netko samo clajma i pobije mi 40 ovaca.
Bjezi, balkanska posla.
Pa neće nama dosaditi banovati, naravno svaki sledeći ban je duži i duži.

problem solved
Ja gledo sa brda kada je lik ovo radio !
Stvarno lik je unistio pola stvari :D
Anise sto mi nisi dao da napravim vodopad :D

NIXONE ODKLJUCAJ ONE DZAVLE AKO VIDIS OVO NAJEBO SI :D
pa gdje ces imat normalan server s nama, bosancima?

oh da, da prijavim noxezza ili kako vec idolu ide nick da je griefao meni i prijateljima 'kucu' i molio bih da se sankcionise banom. Hvala.
a samo vas zezaju tamo na tome serveru,uvedite zandarmeriju tamo da to hapsi po serveru kao na SAMPU
NoxEzzz je napisao/la:
Ja gledo sa brda kada je lik ovo radio !
Stvarno lik je unistio pola stvari :D
Anise sto mi nisi dao da napravim vodopad :D

NIXONE ODKLJUCAJ ONE DZAVLE AKO VIDIS OVO NAJEBO SI :D
nije anis anel :P

ma krivo mi bilo radi ovakvih, kada sve završim, napravim ti vodopad u projektu, važi?
Johnie_Walker je napisao/la:
nije anis anel :P

ma krivo mi bilo radi ovakvih, kada sve završim, napravim ti vodopad u projektu, važi?
Moze al da bude da se mogu bacat ko konj :D LOL niz ona brda pustiti vodopade aa ?
Maximilian je dobio IPBAN, dalje CHOKKOMINE, dobio sam pritužbe ali bez validnog SS-a, tako da ništa ne mogu.

Tema lock.
Brix je napisao/la:
Maximilian je dobio IPBAN, dalje CHOKKOMINE, dobio sam pritužbe ali bez validnog SS-a, tako da ništa ne mogu.

Tema lock.
Hvala puno, @ma moze niz planine :)

+lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.