Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[MC napredak]

205 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.08.2012. u 14:30

Pun server kaman :3

Samo mi nedostaju stari igrači pravo, i volio bih da i oni dođu na server.

Btw, johnie pravi dvorac, biće mali projekat obećavam :Đ

*bump* + edit.

Neću ništa da pravim zbog retardiranih igrača koji su na serveru, fino im kažem + stavim znak da ne prave ništa u blizini, dođe lik i počne praviti namjerno, par puta sam mu govorio nemoj, on ništa.

de mi mariJo reci zašto moram faction, ako već postoji znak i plus kad kažeš nemoj, zašto ne poštuje to? Ako ga ipak pravim za čitav server, znači ogroman dvorac, + iznenađenja za sve na serveru, totalno ne razumijem.. Objasni mi..

Ako ipak gradim nešto ogromno zašto mora neko metar od mene da pravi wannabe kuću "namjero od dirta" pa daj, neko me supporta u tome što radim, a neko namjerno, pa ne moram ga ni praviti, hebo to, čekam da se otvori, i sve mi padne u vodu.
Samo bih zelio da vam se izvinem zbog downtime-a, prije je mc server bio lociran u americi i imali smo dosta problema, sad smo sve prebacili u njemacku gdje su nam standardni serveri i sada mozete ocekivati 99,9% uptime i minimalan lag na serveru jer smo omogucili vise rama i cpu memorije za g.ba mc
Koji su to stari igraci?

oldfag here :'D
iMZ je napisao/la:
Koji su to stari igraci? :D

oldfag here :'D
prvi ti :Đ

nije fer sad moj post izgleda spam :'(

Enivej, uvijek imaš dobru raju da ti pomognu ako ikada startaš.

btw, tražim Lenoxa nigdje ga, a nisam ga vidjeo na g.ba odavno...
aj nek mi neko objasni kako se to igra i sta je cilj pa mozda pocnem malo for fun
Ha-ha-ha-ha

amiir1337 9-)

Fin server, igram inace , ima fine raje kad nesta treba daju i vole pomoc oko gradnje i uredjivanja .
Valu je napisao/la:
aj nek mi neko objasni kako se to igra i sta je cilj pa mozda pocnem malo for fun
http://gamers.ba/forum/40/167173/-f-a-q-minecraft-v2/

Bude li šta trebalo javi, najbolje da uđeš u igru, dođeš na ts i da ti pomognemo
Jest da ih je pola posteno ko politicari,al ima finih ljudi sto jest jest ^^

da se malo izreklamiram :P

ako oce neko igrat zajedno samnom,ja sam Law in-game pa ako netko hoce da se dogovorimo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.