Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brix iz bek

710 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.08.2012. u 20:52

Evo vratio sam se nakon 21 dan (dosadilo vise  ), fino je bilo, hvala na pitanju. Eh, sad ono što vas zanima, server.

Server je zatvoren jer je izašla nova 1.3 verzija, kao što sam i obećao, sve će biti gotovo do sutra ili prekosutra. Naravno, sve može biti gotovo i večeras, jer evo prije 5 minuta sam ušao u kuću pa nisam ni provjerio API kod, tj. koliko se plugina crasha te koliko istih treba prepraviti/staviti nove verzije i td.

Nadam se da nema probjema. Hvaja. 
yeee

and ?

@ jesi se to naso uvrijedjen ?

Post dobio šamar od Brix

hajd fino smorile one teme više o serveru :S
Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine ♥

to briksiču moj
Nek si se ti vratio živ i zdrav  Hajde polako napravi to, tamam da krenem kopat onu zemlju.

btw. kako je drama brate kad kolješ ovcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
http://www.youtube.com/watch?v=QXMUY4deXs0

Jesi dobio novi PW od gpanela? (Ako ti uopšte treba)
jesil se fino proveo? meni bi dosadilo poslje 4 dana 

Super je bilo, hvala na pitanju 
DZAVID je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=QXMUY4deXs0

Jesi dobio novi PW od gpanela? (Ako ti uopšte treba)
Ako te briga za temu što pitaš? Da bi svi znali kako si ti upoznat sa činjenicom da je promijenjen gpanel? Nisi zanimljiv 
A kao odgovor: Ja trebam polagati račune onima sa pozicijom na ovom sajtu, ne vidim zašto bi tebi? 
Sta ti ucini covjek dzavke !:D

Post dobio šamar od Brix

Trebao si napisati vijest da si se vratio,ovako nije fora
Brix je napisao/la:
Ako te briga za temu što pitaš? Da bi svi znali kako si ti upoznat sa činjenicom da je promijenjen gpanel? Nisi zanimljiv :-*
A kao odgovor: Ja trebam polagati račune onima sa pozicijom na ovom sajtu, ne vidim zašto bi tebi? ;)
djete se voli pravit pametno, pusti ga
Brix je napisao/la:
Ako te briga za temu što pitaš? Da bi svi znali kako si ti upoznat sa činjenicom da je promijenjen gpanel? Nisi zanimljiv 
A kao odgovor: Ja trebam polagati račune onima sa pozicijom na ovom sajtu, ne vidim zašto bi tebi? 
+1

Nek si dzavidu objasnio neke stvari, momčić se pravi previše pametan 

respect bro
Brix je napisao/la:
pusti dzavida,ja za njega imam svaku kritiku protiv CS servera hahahhahah 

@tema citaj gb   

Brate vidim server ne radi kontam sace brix derat bogove po g.ba sto server ne radi kad tamo ti za to vec znas 
drizzer je napisao/la:
+1

Nek si dzavidu objasnio neke stvari, momčić se pravi previše pametan 

respect bro
Ti isti taj si moljako nas za admine/slotove i kad si odbijen nešto sereš. I niste upoznati uopšte sa situacijom oko panela. Ako se već pravite pametni, pročitajte upis u gb kod brixa i onda nešto kenjajte.

A ti wiize nastavi lizat šupak svakom modu
welcome bek , brix here
Todej aj vil shou yu maj nju redstone mašin xD
Ma welkom bek , jes pocrnio / izgorio
DZAVID je napisao/la:
Ti isti taj si moljako nas za admine/slotove i kad si odbijen nešto sereš. I niste upoznati uopšte sa situacijom oko panela. Ako se već pravite pametni, pročitajte upis u gb kod brixa i onda nešto kenjajte.

A ti wiize nastavi lizat šupak svakom modu
Ok, nastaviću, nisam ja ono napisao zbog brixa, nego zbog tebe, jer mi u zadnje vrijeme ideš na k znaš?  gonite se i ti i tvoj server, a to što sam moljakao, tebe sigurno nisam i neću. Bolje da razmisliš kome ćeš ti sve na ovom portalu pametovati i kurčiti se, pazi da te negdje neko ne nađe. 
Svaka daljnja rasprava nevezena za moju temu će rezultirati šamarom!
A kada će server ?
hahahah salim se
Jesi jbo šta na moru osim morskih puzeva ?
J**o server, jesil guzio šta  ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.