Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Billy Agic Sarajevo tuning show - prezentacija

590 pregleda · 35 odgovora · otvorena 13.06.2012. u 08:55

nikad nisam cuo za ovog lika :/
a nije bas nesto smjesan
zhack je napisao/la:
Zasto bi mi trebali znati za njega , kurton ko i svi ostali. Glaj mu glave ist hajmo srat.
Glaj mu glave ist hajmo srat? De prevedi ovo ako je moguće?

Džaba se pravite glupi, lik je kralj. Priznajem da su mu sad novije epizode bezveze al na početku kad je kreno sa vlogganjem je pravo dobar bio. A nema veze ni to ne zaboravte samo šta je uradio za ono djete Nema ili kako se već zove, veliki respect od mene za njega.
cheezie je napisao/la:
Glaj mu glave ist hajmo srat? De prevedi ovo ako je moguće?

Džaba se pravite glupi, lik je kralj. Priznajem da su mu sad novije epizode bezveze al na početku kad je kreno sa vlogganjem je pravo dobar bio. A nema veze ni to ne zaboravte samo šta je uradio za ono djete Nema ili kako se već zove, veliki respect od mene za njega.
Ko si ti da ja tebi prevodim ono sto kazem. Mani me se dijete. Ja sam iznio svoje misljenje , a za tvoje me zaboli ono sto ti nemas.
Eto vi ste svi pametni,fini lijepi itd ..
E pa ajde' VI uzmite kameru pa da vidimo vaš humor

A tebi billy svaka čast za sve što si uradio za druga Nema i za sve one suze koje sam oplakao dok sam gledao tvoje klipove
bezveze ovaj put, ovak me lik podsjeti zasto sam uvijek govorio da je seljak lik kad ga vidim ccc
Dobro je auto, samo felge je treb'o bolje da nabavi, jelenov rog petokrake bijele najbolje mu stoje ;)
Btw svaka čast na nagradam :D
Auto je predobro, stvarno mi se sviđa, a što se tiče Billy-a Agića, on je dokazao kakav je čovjek kada je pomogao onom siromašnom dječaku(siročetu), RESPECT.
Pomozite molim vas,stalno mi na kiti ispod glavica nesto bijelo? (u potpisu sokol), odgovor: SOKOLE OPERI GA!!
Sirutka je napisao/la:
Daj se ti snimi da te vidimo kakav si.....
Pa ja da imam šlifa za vlogging snim'o bi se, al pošto ga nemam, neću da se ofiram i u tom je cijela stvar, svi hoće da budu smiješni na silu.
Klasicni seljak sa golfom dvicom seljackom
rason je napisao/la:
Klasicni seljak sa golfom dvicom seljackom
Ja i ti kad budemo vozali GTI MK II ...... mozemo tek onda nesto pricati o tome....

edit: Meni nema jaceg na svjetu (da imam sta vise para volio bi kupiti pa uloziti od do u njega .
brick je napisao/la:
Ja i ti kad budemo vozali GTI MK II ...... mozemo tek onda nesto pricati o tome....

edit: Meni nema jaceg na svjetu (da imam sta vise para volio bi kupiti pa uloziti od do u njega .
Opet ce to bit golf 2 , koji mrzim iz dna duse

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.