Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li trenirate nesto ?

964 pregleda · 64 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 08:23

Uvijek me je ovo zanimalo, sta clanovi na gamers.ba treniraju ? Da li uopste nesto trenirate ? Ili bi voljeli nesto da trenirate, a nemate dovoljno vremena ?

Evo ja prvi da kazem, treniram Taekwondo, Korejska nacionalna vjestina, poslije starcrafta :), jedna od najpopularnijih vjestina na svijetu, cak i najpopularnija. Treniram 3 godine, imam crveni pojas. Danas sam mnogo u vecoj kondiciji i mnogo sam se promjenio zahvaljujuci ovoj divnoj vjestini. Od onog no lifera nastao pravi sportista :)

Haj da ne duzim, interesuje me vasa prica.
Ne treniram ništa, ali sam se oprobao u svim sportovima(fudbla, tenis, košarka, odbojka, rukomet). Sada najviše igram košarku skoro svaki dan i vozim biciklo. Zna se desiti i da odem i na trčanje na stadion.
trenirao karate i košarku

sad samo rekreativno fudbala sa prijateljima
Treniro rukomet 6 godina,ni sam ne znam što sam ga batalio,mada postoje neke indicije da cu se njemu i vratiti :D

Sad odem na stadion bacim koju Košarke/Fudbala/Rukometa i idem redovno u teretanu.
Treniram košarku 8 godina. Trenutno sam kadet, ali igram i za juniore i za seniore. Ne znam zašto me košarka privlači, ali ima to nešto čemu ne mogu odoljeti. Ne znam šta je to opet kažem, ali ima nešto kad gledam ili vidim nekog kako igra na igralištu, jednostavno "poludim". Mirnes je stavio par SS-ove, svoje fudbalske karijere, pa ću i ja staviti neke slike sa mojih turnira/utakmica.

- Zadnja Kantonalna liga

- Turnir (2011.) u Klagenfurtu (Austrija), polufinale protiv bosanske ekipe "Falcons".

- Turnir (2010.) u Klagenfurtu (Austrija), finalna utakmica protiv Nijemaca.

Dosta od mene bb.
Atletika. Odnio zlato na 60, 100, 200m sprintu i zadnja izmjena štafete 4x100, državno takmičenje, 2008. i 2009. godina. Trenirao od 2005. godine da bih došao do toga, i na kvalifikacijama za balkansko atletsko prvenstvo 2009. godine sjebem koljena do kraja na utrci 200m, završim drugi, što je bilo dovoljno za kvalifikacije jer je išlo po postignutom vremenu, ali nažalost povreda me spriječila u daljem treningu i uspjehu.
Dugo nakon toga nisam ništa trenirao, prošlo je preko 3 godine, i u zadnje vrijeme sam dobio volju malo za teretanu, pa rekreativno idem tamo :D
treniro sam nekad davnooo kosarku ; presto ima omo 5-6 god
danas igram kosarku i tenis rekreativno
Treniram, mtb downhill :D
Nisu neki uvjeti u Bosni za downhill , msm imamo izvrsne planine vjerovatno jedne od boljih u Eu , ali nemamo infrastrukturu koja bi finansirala izgradnju staza , a i skup sport, skup bajk , redovno cujem "mogao si kupiti golfa 2 za te pare :D "
Ne treniram, trenirala odbojku ali prestala zbog glazbene. Skontala sam da mi je ljepše kod kuće sjediti, ono, trčim kad hoću, jedem kad hoću, pijem alkohol kad hoću, pušim šta hoću, ono, osjećam se zdravije.
Trenirao kosarku skoro 8 godina. Operacija,kidanje ligamenata i nisam dalje ni htio nastavljat. Sad malo teretanu radi zdravlja i izgleda.
Treniram rukomet

A ponekad u ulici kosarke...
Ja sam prirodni sportista.Od malih nogu sam uvijek nesto trenirao.
Poceo sam sa fudbalom, treniro neke 2-3 godine.
Onda sjebo nogu i pauziro nekih godinu dana.
Sad treniram košarku već 4 godine i ne planiram prestajat.Ekipa:Kadeti, ponekad zaigram i sa pionirima kad im fali centar ;D
Uz to basket stalno (svaki drugi-treci dan), malo trcanja i tako.
Rekreativno jos igram i odbojku na pijesku, a zna se odigrat malo i fudbala sa drustvom.
Uglavnom, aktivni košarkaš ;D

Streetball turnir 2011 ( u ćošku plavi šorc)

Turnir neki 2011 (šutam)

Prijateljska utakmica vs. KK Modriča 2010 (na centru plavi šorc-bijel majica)
Trenirao sam 6-7 sportova, najvise se zadrzao 6 mjeseci...
Ev sad guram zeljezo ! :D
Treniro jiu jitsu neko vrijeme, sad ću boks počet.
Trenirao karate, sad teretana pred ljeto
Treniram kosarku 5-6 godina, uglavnom fino ide. Imam talenta(valjda), ali mi fali snage, pa eto trudim se da nabijem mase i snage. Odkad sam poceo trenirati, treniram u selekcijama trenutno sam pionir(slijedeca sezona kadet, posto je zavrsila pionirska). Ugl. treniram radi sebe, ne namjeravam zivjeti od kosarke, ali cisto da sam zdrav i da se necim bavim i naravno da nisam na ulici. Naravno, tu je i fudbal sa rajom, redovno 1-2 sata.

treniro karate 8 godina, tako nešto, i nogomet 5 godina... i onda skonto da nema vajde :D
chaseN1 je napisao/la:
Treniram kosarku 5-6 godina, uglavnom fino ide. Imam talenta(valjda), ali mi fali snage, pa eto trudim se da nabijem mase i snage. Odkad sam poceo trenirati, treniram u selekcijama trenutno sam pionir(slijedeca sezona kadet, posto je zavrsila pionirska). Ugl. treniram radi sebe, ne namjeravam zivjeti od kosarke, ali cisto da sam zdrav i da se necim bavim i naravno da nisam na ulici. Naravno, tu je i fudbal sa rajom, redovno 1-2 sata.

Najjači plej

@ontopic

Trenirao karate, košarku(ovo prvo 3-4 godine, ovo drugo 1,5 godinu). Kad sam krenuo u Srednju, shvatio da neću imati puno vremena, ali redovno igram basketa(dnevno 2-3 h)
Nekad davno trenirao tennis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.