Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gaming Kviz

256 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.06.2012. u 01:11

Mislim da bi bilo dobro otvoriti neku temu da testiramo naše sposobnosti u prepoznavanju igara.
Da vidim ja sam a mislim i ostali da vide kako dobro mi poznajemo naslove i moguće je da saznamo neku novu igru koju inaće nebi primjetili.

To su pravila:

1. Prvo netko postavi jednu ili više slika neke igre (molio bih sa bude jasna slika o kojoj se to igri radi), pa onaj koji prvi "pogodi" igru postavlja sljedeći, i tako dalje.
2. Smiju se koristiti moderne i retro igre.
3. Nema flash ili nekih privatnih igara, znaći samo igre koje su službeno izdate od nekih studija ili tvrtki.
4. Dozvoljneno je davati hint

dragon warrior 1 nes

jazzone je napisao/la:
dragon warrior 1 nes

bravo idemo dalje
Sanzy je napisao/la:
bravo idemo dalje
- Samo pokušaj sledeći put da u linku slike ne ostaviš naziv igre
meni se cini da od ovog nema nista , prekasno je :/
Šta ima kakoe ?
Prekasno je sad za ovo ,digni sutra pa ćemo kopat
Trebao si staviti u Ostale, ali svakako piši propalo otkad je google uveo onu opciju da se stavi link i on nadje tu sliku i tako možeš lahko naći naziv.

EDIT: Npr. ovome jazzone je igrica The Saboteur, iako ne mogu vidjeti sliku nego samo kopiram link.
Nije da hejtam nesto! Ali postavljati slike igara koje su 5+ godina starije od prosjecnog korisnika portala je apsurdno. Ne radi se ovdje o prepoznavanju igara koje su memberi igrali, vec puko kucanje po googlu u nadi da ce se dobiti neki aplauzi ili bodovi!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.