Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li trenirate nesto ?

964 pregleda · 64 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 08:23

Uvijek me je ovo zanimalo, sta clanovi na gamers.ba treniraju ? Da li uopste nesto trenirate ? Ili bi voljeli nesto da trenirate, a nemate dovoljno vremena ?

Evo ja prvi da kazem, treniram Taekwondo, Korejska nacionalna vjestina, poslije starcrafta :), jedna od najpopularnijih vjestina na svijetu, cak i najpopularnija. Treniram 3 godine, imam crveni pojas. Danas sam mnogo u vecoj kondiciji i mnogo sam se promjenio zahvaljujuci ovoj divnoj vjestini. Od onog no lifera nastao pravi sportista :)

Haj da ne duzim, interesuje me vasa prica.
Treniram tenis, edit post kad dodjem
Od malih nogu sam volio fudbal. Treniram ga oko otprilike 8 godina (sa nekim prekidima). Gotovo sve rezultate što sam postigao su bili bazirani na malom nogometu sa kojim sam učetvovao i na turnirima izvan zemlje. Sada treniram u klubu, pozicija bek ne znam šta više da kažem.

Dobro je trenirati radi sebe i svog zdravlja. Uvijek postoji vremena iz učenje, trening, igranje igri samo se treba lijepo organizovati
Treniro fudbal i judo.Sad ne treniram ni jedno ni drugo,nemam vremena
Treniro fudbal 4god , sad prešo na Košarku , igram tenis rekreativno.
Ja sam inače trener, treniram mlade potencijale da rolaju džok, u ovom poslu sam oko 2 godine, uspješan posao, dobro sve ide a kako godine izmiču sve više i više potencijalnih rolera dolazi u moj klub, malo šale,... trenirao sam fudbal od malih nogu, pa sam lomio šta sam stigao i sa tim sam prestao, bio sam golman, za sebe mislim da sam bio odličan i tako to, samo trenirajte. "sportom protiv droge, biciklom u amsterdam!" pozz
Da, ja treniram stoni tenis. Rukomet i fudbal igram samo rekreativno. ;) Preporučio bi svima da bar 1 sport treniraju radi zabave i boljeg zdravlja! :D
Treniram tenis od svoje 4. godine.
Napravio sam dvaput prekid od otprilike 3 mjeseca.
Usput bavim se rekreativno skijanjem i stonim tenisom

Preporučujem svima da se bave bilo kojim sportom radi sebe
Trenirao sam nogomet jedno 2-3 godine pa sam prestao i počeo sam trenirati košarku al pošto sam vidio da košarka nije za mene onda sam presto.Sad ću možda preko ljeta početi vježbat da se vratim u kondiciju.
Trenirao rukomet 6 godina po mnogim najbrutalniji sport koji koristi loptu jer nema nikakve zaštite a da ćeš nabit prst ili slomit ga to je de facto. I dalje ga igram rekreativno sa starom rajom iz kluba na igralištu. Trenutno od svih sportova furam brdski biciklizam, ronjenje na dah i igranje šaha :r
treniram živce staroj. 8)
Ne treniram ništa, al igram košarku rekreativno svaki dan. A pod rekreativno mislim 2+ sata
sahom se bavim profesionalno a plivanjem i odbojkom rekreativno,cisto radi uzitka i zdravlja :)
Fudbal, Golman @ Zeljeznicar

Treniram od svoje sedme godine u Zelji. Trenutno ne treniram aktivno radi operacije ruke. Mora proci vise od 7, 8 mjeseci da bi mi ruka potpuno ozdravila posto imam mutavi saraf u ruci. Ali, sad bih trebao nekad opet trebao poceti aktivno braniti, posto je prosao taj period da ruka ozdravi.
Brani mi se drama, pa sam neki dan probao da branim na nekom turniru u fudbalu za skole, pa eto, na rizik branio, sreca nije nista bilo ruci ^_^

Treniram Kosarku vec 2, 5 godina, sad ovo ljeto odmaram jer sam svasta prebolio, izgubio oko 10 kg, a iance nisam bas sa masom OK bio, pa planiram da nadoknadim sve i plus anbijem koju kilu.

Kosarku igram i rekreativno, fudbal ponekad.
Realno treniro kao djete fudbal i streljastvo sada manje vremena i sve, rekreativno vozim bicikli tj. svaki dan ako je fino vrijeme predvece po nekih 20-30km se predje i tako drustvo i mtb nista bolje.
treniram fudbal 6 godina :D
reoN1 je napisao/la:
Nogomet,teretana ;o
je***a te teretana i ovako si mal kud ces dalje j**o te .
Trenirao sam gotovo sve moguce sportove :P . Prvi sport koji sam poceo treninrati je kosarka. Poceo trenirati rodjak ajde reko da i ja pocnem i treninrao sam kosakrku oko 1 g - 1.5 i iskrenem nogu na treningu i prestanem . Za oko mjesec dana klub se raspao . Inace ne mogu da nista ne treniram i pocnem trenirati fudbal trenirao fudbal godinu dana ali vidim nije to za mene i prestanem. Onda sam trenirao taekwondo jedno 2 g. osvojio neke medalje i tako to ali narastao za kratko vrijeme i povecala mi se kilaza i prestanem da treninram taekwondo zbog nekih razloga u klubu :P .Onda sam ponovo rekreativno treninrao kosarku preko ljeta .Sad treniram rukomet i planiram ostati na tome :P :P a kosarku igram jos uvijek :P basket i tako to :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.