Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vracanje obrisanih tema na g.ba

662 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.05.2012. u 20:13

Pozdrav 

Kao što znate (vecina vas) neki dan smo imali problema sa brisanjam tema na gamersu. Ne znamo još ko je odgovoran, niti da li će se moći vratiti obrisane teme. Isto tako nemojte na ovu temu postavljati pitanja "Tko je, zasto je" i sl.

Na ovoj temi ću vam objasniti kako "vratiti" svoje važne teme kako bi ih mogli ponovo objaviti/napisati na našem i vašem forumu (naravno, ukoliko to želite). Nažalost, ovim putem ne možemo vratiti vaše aplauze i šamare, kao i ostalu statistiku.

Za ovo je zaslužan BRUTAL, koji mi je objasnio postupak, a nije u mogucnosti da napiše temu pa je mene zamolio.

1. KORAK :

http://www.google.ba

2. KORAK :

u pretragu upišete naziv teme (ako se sjecate) i gamers.ba :

3. KORAK :

Povucete mišem desno od pronađenog rezultata :

4. KORAK :

Kliknete na "spremljeno u privremenu memoriju" ili "iz konteksta"

5. KORAK :

c/p i napišete novu temu.

Nadam ste da ste skontali, jer nemam baš puno vremena da kvalitetnije objasnim. Za sve ostalo tu su slike 

tut by brutal

skile, ispred g.ba Administracije
Naravno ovo važi samo za osobe koje nisu prije/posle ove situacije obrisali cookie (kolačiće), jer se sva aktivnost browsera bilježi u njima. Ukoliko ste formatirali možete zamoliti nekog prijatelja/membera da to uradi za vas i eventualno postavi na neki text sharing site tipa http://www.pastebin.com.

Post dobio aplauz od skile

Jeli mozemo nekako vratiti postove ? 

Btw. Brutal (y)
Tooooooooo .
Hvala na ovome , pomaze puno .
Sad se naziva jos sjetiti ...
je napisao/la:
Naravno ovo važi samo za osobe koje nisu prije/posle ove situacije obrisali cookie (kolačiće), jer se sva aktivnost browsera bilježi u njima. Ukoliko ste formatirali možete zamoliti nekog prijatelja/membera da to uradi za vas i eventualno postavi na neki text sharing site tipa http://www.pastebin.com.
Šteta onda,ccleaner radi redovno 
Evo i ja sam vratio jednu temu koja je izbrisana.
http://gamers.ba/forum/27/166979/-wp-wallpack-by-el1te/

Hvala 
Svaka cast na ovome, pogotovo Brutalu koji je otkrio ovo 
hvala skontao sam al zamalo :D:D
Sto ste brisali ako sad kanite vraćat ?
NightWalker je napisao/la:
Nije izbrisano njihovom voljom već moranjem.
NightWalker je napisao/la:
Nismo mi brisali, i nije našom greškom
chubbybunny je napisao/la:
Jeli mozemo nekako vratiti postove ? 

Btw. Brutal (y)
Omg, pa neces umrijeti zbog tih 15ak ostova koje si tad napisao :S (Jedino ako nisi kakav spamer pa nakuco 100/150 potova pa ti sad zao)
holyshit je napisao/la:
Omg, pa neces umrijeti zbog tih 15ak ostova koje si tad napisao :S (Jedino ako nisi kakav spamer pa nakuco 100/150 potova pa ti sad zao)
250 postova sam izgubio tad.

Ne moras biti spamera, mozes biti i normalan aktivan član 

e:
a ti znas da sam ja ti 250 postova nakuco u 15 dana jel 

nemoj mi se praviti pametan viise od 2 mjeseca mi je trebalo da skupim te postove.

I da sam spamer valjda bih im'o samare na temama na kojima sam spamao 
chubbybunny je napisao/la:
250 postova sam izgubio tad.

Ne moras biti spamera, mozes biti i normalan aktivan član 

e:
a ti znas da sam ja ti 250 postova nakuco u 15 dana jel 

nemoj mi se praviti pametan viise od 2 mjeseca mi je trebalo da skupim te postove.

I da sam spamer valjda bih im'o samare na temama na kojima sam spamao 
Normalan aktivan clan ne nakuca 250 postova za 15 dana na temam koje su u 90% slucajeva spamerske ili low quality sadrazaja (tipa: Pada mi FPS, kako bindovati HE na klj i sl.)

I nisu mi jasni oni likovi koji po cijeli dan udaraju po f5 da refresaju g.ba da im nebi promakla neka tema. Valjda tako nakucaju i vise od 250 postova u 15 dana 
Znao sam da ima neka opcija iz konteksta, al' se nisam sjetio pritisnut na ovu strelicu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.