Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Malo osvezenja - nove ikonice

764 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.05.2012. u 14:46

Evo malo da osvezimo portal ubacili smo nove ikonice podforuma koje je napravio novi pshop mod eldin

utisci, komentari, kritike ?

http://gamers.ba/forum
gdje, šta, kome, kakve ikonice?

edit:

pogledaj zadnju temu što sam otvorio.
postavite sve da su "zaobljne" a ne ova ovakva, ona onakva.

edit v2:
plaho ste ga osvježili, nema šta, on moda dobije radi pišljivih ikonica, smiješno.
drugi momci što se trude, kao džavid u counter strike podforumu, date mu samo tuki.

@amsi, pertla ti viri

edit v3:

nisam refrešao.
gaming movies, kanta - fail
Dosta dobro su odrađene. Kako god, bolje su od prethodnih

Ja bih se složio sa arslanom oko ovih uglova ikonice Različiti su oblici ikonica, vjerovatno je to moguće ispraviti. Ako se već traži neka kritika, eto je

btw.

Kad već uvodiš te inovacije, što više ne poslušaš 90% ljudi i otvoriš podforum "PES" !?

@arslane sine moj lijepi

Kome bolan pertla viri ? Ja ti kriv nisam što ti nisi dobio moderatora, koliko znam eldin zna dobro raditi u PS Kad si već toliko "moćan" podigni temu i izazovi eldina na neki "dvoboj" i radite radove pa nek drugi glasaju !? Nije ti ovo valde.ba da odeš i da nakon dva dana dobiješ moderatora, pa onda vlexu po GB plačeš za unban I to za Džavida, koliko ja znam on nikada nije rekao da zaslužuje moderatora u CS podforumu, nego u podforumu Serveri. On će ga kad tad dobiti, možda mu godište predstavlja neku barijeru ? Nemoj da lupetaš neke gluposti, kad svi znaju koliko sam banova dobio na temu vLexinho
CTRL+F5 da obrisete CACHE pa cete vijeti ikonice

Fino je uradjeno, sve pohvale
arslancreative je napisao/la:
gdje, šta, kome, kakve ikonice?

edit:

pogledaj zadnju temu što sam otvorio.
postavite sve da su "zaobljne" a ne ova ovakva, ona onakva.

edit v2:
plaho ste ga osvježili, nema šta, on moda dobije radi pišljivih ikonica, smiješno.
drugi momci što se trude, kao džavid u counter strike podforumu, date mu samo tuki.

@amsi, pertla ti viri

edit v3:

nisam refrešao.
gaming movies, kanta - fail
sve su zaobljene
Svaka čast Eldine, predobre ikonice!
daj novi skin isfuralo svee
vLexinho je napisao/la:
sve su zaobljene
Haj nek napravi skroz novu ikonicu za "Ostale" jer vako raja ne konta da su to ostale ige, nego misli da je sve ostalo. Jer su nekakvi papiri na ikonici.

edit: aha tek sad vidim, neka vala više vrijeme je bilo ove su odlične +1
amsi je napisao/la:
Dosta dobro su odrađene. Kako god, bolje su od prethodnih

Ja bih se složio sa arslanom oko ovih uglova ikonice Različiti su oblici ikonica, vjerovatno je to moguće ispraviti. Ako se već traži neka kritika, eto je

btw.

Kad već uvodiš te inovacije, što više ne poslušaš 90% ljudi i otvoriš podforum "PES" !?

@arslane sine moj lijepi

Kome bolan pertla viri ? Ja ti kriv nisam što ti nisi dobio moderatora, koliko znam eldin zna dobro raditi u PS Kad si već toliko "moćan" podigni temu i izazovi eldina na neki "dvoboj" i radite radove pa nek drugi glasaju !? Nije ti ovo valde.ba da odeš i da nakon dva dana dobiješ moderatora, pa onda vlexu po GB plačeš za unban I to za Džavida, koliko ja znam on nikada nije rekao da zaslužuje moderatora u CS podforumu, nego u podforumu Serveri. On će ga kad tad dobiti, možda mu godište predstavlja neku barijeru ? Nemoj da lupetaš neke gluposti, kad svi znaju koliko sam banova dobio na temu vLexinho
što si ti glup momak
neka uradi eldin redizajn ovog gamersa, ima coop, kako već neka im kodira, i onako ne znaju šta će od para (osim da motaju)
vLexinho je napisao/la:
sve su zaobljene
Nisu sve zaobljene, pogledaj ovaj prvi dio ikonica tj. iz dijela Gaming i onda ove ispod Prvi dio, slika je zaobljena sa četiri strane, dok su ove ostale samo u donjem desnom uglu zaobljene Mislim da se to može ispraviti.

EDIT : Izvinjavam se Zaobljene su sve, nego se meni samo prvih desetak prikazalo takvima. Poslije CTRL+F5, sve je odlično

@arslan

Ne mogu se ja raspravljati sa polu-pismenim ili bolje rečeno nepismenim dječakom Ja ti kažem, ako možeš nađi neki sajt poput valde.ba i traži moderatora
amsi je napisao/la:
Nisu sve zaobljene, pogledaj ovaj prvi dio ikonica tj. iz dijela Gaming i onda ove ispod Prvi dio, slika je zaobljena sa četiri strane, dok su ove ostale samo u donjem desnom uglu zaobljene Mislim da se to može ispraviti.

EDIT : Izvinjavam se Zaobljene su sve, nego se meni samo prvih desetak prikazalo takvima. Poslije CTRL+F5, sve je odlično

@arslan

Ne mogu se ja raspravljati sa polu-pismenim ili bolje rečeno nepismenim dječakom Ja ti kažem, ako možeš nađi neki sajt poput valde.ba i traži moderatora
siluj f5
Ja pogleda i ne vidim nikakve promjene, pa ctl + f5 i vidim. Ljepse su uglavnom od onih starih
Lijepo lijepo , tek sam sad vidio pod forum CS GO i stvarno je neobavezan , mislim da je puno bolje PES da bude umjesto istog.
Headmyster je napisao/la:
Lijepo lijepo , tek sam sad vidio pod forum CS GO i stvarno je neobavezan , mislim da je puno bolje PES da bude umjesto istog.
j**o te pes, izađi vani lopte raspucaj
Dobro je da su sve u jednom obliku

Nije ko prije ono jedna kockasta, druga okrugla...

dobro uradjeno
čestitke eldinu, ikonice dobre drama

obrati vlex pažnju na afrikate, u opisu SAMPA koristiš č,ć, a dole kod CS:GO ne koristiš.

Popravi to, izgledat će estetski ljepše.
unknowNz je napisao/la:

obrati vlex pažnju na afrikate, u opisu SAMPA koristiš č,ć, a dole kod CS:GO ne koristiš.

Popravi to, izgledat će estetski ljepše.
lijepše ?
Nisam puno ni obracao paznje na ikonice, ali kakva god je promijena u pitanju, dobro je dosla, gj
Dobro je uradjeno sve u svemu bolje nego sto je bilo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.