Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Osvoji GAMERS.ba majicu

2.945 pregleda · 137 odgovora · otvorena 11.12.2011. u 18:38

Zvanicna vest

Izgled majice

Informacije o majici:

Crna majica, kratki rukavi, 100% cotton ( u svim dimenzijama )

Kako se prijaviti?

Veoma jednostavan contest na ovoj temi ostavite komentar sta bi promenili na gamersu, koji bi novost uveli, sta bi ukinuli etc.

Pobednik ce biti izabran preko http://www.random.org

Poštarina je za ovu majicu već plaćena a ko bude hteo da kupi majicu moćiće preko stranice http://www.narucimajicu.com sa popustom od 15% za članove našeg portala

@Za ljude koji majicu zele naruciti mogu na ovome linku
Iskreno, što se tiče samog izgleda portala, ne bih ništa dirao, ali samo bih dodao chat, gather i još par podforuma.
Napredujemo

Prije svega uradio bi reorganizaciju svega i svacega na gamersu. Tu je Forum (preglednost i sl. necu detalje da iznosim), Igre (kategorije žanrovi, filteri bla bla), Download (kategorije, napredna pretraga, jednostavni izgled), Serveri (posebne stranice za svaki server povezan sa istim), Gatheri i mnogo toga. Poboljšao bih sistem administracije, tako da "skripta" vecinu toga prati. Ugl. imam dosta ideja, ali o tome ću u administraciji

btw. Nemojte dirati mixeve i head admine, nema potrebe mijenjati vodstvo gamers.ba mixeva. Momci odlično rade svoj posao
Kodirajte ovu download sekciju više

-Napravite podgrupe tako da znam šta skidam odnosno da znam sta je CoD4 a sta software ..

-Pravite abecedni red, jer ovako je sve nabacano i nepregledno.
-Uradite opcije za komentarisanje na fajlove od drugih korisnika.
-Mogucnost editovanja opisa fajla.
-Uklonite ove zvijezde sto uploaderi sami sebi daju,umjesto toga stavite da samo korisnici drugi to mogu raditi.
-Stavite imena uploadera na te podgrupe.
Srmtno me zanima post momaka koji bi predali mixeve u bRUTAL-ove ruke (naravno uz poštovanje njega), zanima me šta ne valja to?
Promjene? Uraditi nesto tipa gametrackera za cs BiH servere. Ne znam koliko je to tesko (a mislim da jest').
Dodat' rubriku ''igra dana/sedmice/mjeseca'', pored slike dana.. neko napise nesto o igri, zasto je njemu bas igra dana/sedmice/mjeseca.. moze se na kraju krunisati i igra godine, sta ja znam.. bubam ovdje praznu slamu.. =)
Ja bih uveo to da se uvede posebna kategorija " Mixovi" I da se ne puni inbox po 3 - 4 teme zaredom sa mixovima, tamo da se sve reda i to je sto bih uveo,nista vise
Majica odlicna.

Promijenio bih samo pojedine moderatore u podforumima koji su neaktivini i podforumi zbog njih propadaju.
Volio bih da se :

- Napravi G.ba Chat
- Da se jednom godišnje nick može besplatno promjeniti
-Da se može rejtati post,a ne da spamamo sa +1

Što se tiče ukidanja ništa ne bih mjenjao,s obzirom da se ispune ovi gore uvjeti koje sam naveo
- Napraviti gather sistem
- Vratiti risku moderatora u LoL podforumu
- Skinuti pojedine moderatore.
Prvo što bih uradio bilo bi da bi Administratore/Moderatore ali one krkane izbacio sa gamersa totalno jer se ponašaju kao drčinja.

Drugo,bih uveo transfer bodova za one koji nisu premium.
Onda bih napravio da se premium može kupiti svugdje na balkanu (Srbija,Hrvatska...)
Servere popravio... mislim na site,ali to je nemoguće radi bU-a.
fina majica a to sta bih promjenio, pa eto kad vec imam priliku da kazem, ovako :
1. postavio rigorozna pravila na g.ba mixeve, cit : permanent ban sa svih g.ba servera (pub i cw) , psovanje, vrijednjanje - kick sa mixa i ban na mjesec dana, napamet birati timove, nagradjivati bodovima i slicnim stvarima aktivne i dobre igrace
2. pokusao uvesti gather (ako nije moguce, nije problem, i ovako je ok,samo malo pravila trebaju biti strozija)
3.otvarao bih cesce takmicenja tipa "potm", ono kao uslikaj nesto pa najbolji dobije bodove...
4.prihvatao vise vijesti i uveo vise ljudi koji to prate i prihvataju
5.uveo g.ba klanove (za vise igara ne samo CS); koliko znam, to trenutno ne postoji
6.organizvao LAN i online turnire i takmicenja
Dodajte opciju da vidimo slike dana na nasem profilu (msm. ima rubrika slika dana : 2 , al da mozemo vidjet koje su )
Hltv na mixeve .

Dodavati statuse , tako da mozemo dodavat neke igrice na forum (msm. ovo "IGRE"

ostalo je ok , i jos meni dat admina na serveru ili na mixevima i sve ok

EDIT : Napravit webgather , kao irc chat na gather.rs , znaci da se na sajtu mozemo dodavat na mixeve , a ne na temama , jer time nabijamo teme na profilu i bezveze zapetljavamo forum
NIKOLAAAa je napisao/la:
Ubaciti chat i dostojne slike dana.
i ja bi volio vidjeti chat ... Onda bi g.ba strasan bio al bi onda morali ubrzati nekako ovaj sajt kad se napuni preko 400 online pocne malo usporen biti ....

Al chat bi bio strasan
I poseban jedan forum dje se moze pricati u svemu znaci o sve i svasta ..... I bili bi unikatni seke mi
Da se malo g.ba poveze sa drugim siteovima, tj. da bude aktivnija facebook stranica, da naprave yt kanal(recimo top 5 sa g.ba mixeva). I slicno uglavnom da se malo vise kao "promovira" site.
come je napisao/la:
Doveo bih jednog globala koji ce svaki post koji je i malo spamerski da samara ali naravno da dobarr post nagradi.

I naravno neke bi moderatore skinuo samo radi K****a

Vratio Bih Nermina !

Napravio bih m.gamers.ba ...

Nagradio bih bRUTALA . Dao bih brutalu da vodi mixeve jer mislim da bi to radio mnogo bolje od sadasnjeg Dream teama

Uveo bih G.ba shop ! Znaci Gdje bi se prodavale kape zimske , kacketi ...Maice sa G.ba "naznakama " ....Zaradio bih ti vlexo moj drama na tome
To je zato sto nemas administratora i zalis se na mixeve, da imas sta pametno rekao bi kako treba..
Po meni je sve ok , Samo bi molio ove "nove" admine da nedaju olahko banove ,nego da prvo dobro razmotre pa onda odlućujju !!!

Ostalo je OK ! , >T-shirt je prejaka !!!
- HLTV na server tako da svi imaju mogućnost download-a dema od igrača za kojeg mislim da ima cheat.

- Da možemo stavljati svoje vide-e na profil, nešto kao što ima sk-gaming.com.

- Otvoriti podforum Gamers.ba MIXEVI i dati moda insejnu i smbi tako da mogu šamarati,brisati postove, da ne moraju moliti skileta stalno.

Pitanje: Od kada se može kupiti majica i koliko košta?
Majica mi se svidja i nije nesto pretjerano uradjeno dovoljno je ovaj dizajn.
Sta bi promjenio i ubacio na gamers.ba:
1.Ubaciti gather jer je to potrebno na ovom sajtu.
2.Skinuo pojedine moderatore,novi konkurs moderatora i izabrati moderatore dostojni podforumima kojim budu odredjeni,i da se malo ozive sekcije od strane novih moderatora.
3.Ubaciti chat kao npr. facebook.
4.Izabrati clanove za pisanje vijesti sto brze prije to bolje,radi informisanja ostatak clanova sajta.
5.Brzi info o igricama.
6.Sekciju HLTV da svaki igrac ima mogucnost skidanje svog demo-a nakon match-a
7.Ubaciti kao Counter-Strike 1.6 gamers.ba mix,tako za LoL igrace koji zele neki mix da odigraju.
Toliko od mene za sada
/edit
Da se uvede možda citiranje samo dijela posta.
Slika dana da ne bude svaka moguća sa 9gag.com, nije zanimljivo kada gledaš tamo slike i dođeš ovdje vidiš isto.

Osvježiti download sekciju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.