Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Osvoji GAMERS.ba majicu

2.945 pregleda · 137 odgovora · otvorena 11.12.2011. u 18:38

Zvanicna vest

Izgled majice

Informacije o majici:

Crna majica, kratki rukavi, 100% cotton ( u svim dimenzijama )

Kako se prijaviti?

Veoma jednostavan contest na ovoj temi ostavite komentar sta bi promenili na gamersu, koji bi novost uveli, sta bi ukinuli etc.

Pobednik ce biti izabran preko http://www.random.org

Poštarina je za ovu majicu već plaćena a ko bude hteo da kupi majicu moćiće preko stranice http://www.narucimajicu.com sa popustom od 15% za članove našeg portala

@Za ljude koji majicu zele naruciti mogu na ovome linku
Uvedite podforum za mix stavite u sticky demolist i zabrana(ono sto ne smiju igrati).
Pravila ista za sve.Obicni clan dobije ban radi wareza a moderator nista link posalje na pm i onda prikrije svoje korake bisanjemjem teme iz baze.
Zelio bi da se napravi ovaj bug sa avatarima, to mi je jedina zelja

Ostalo mi toliko i ne smeta, a i vecinom sve je u redu

Eto toliko od mene
Doveo bih jednog globala koji ce svaki post koji je i malo spamerski da samara ali naravno da dobarr post nagradi.

I naravno neke bi moderatore skinuo samo radi K****a

Vratio Bih Nermina !

Napravio bih m.gamers.ba ...

Nagradio bih bRUTALA . Dao bih brutalu da vodi mixeve jer mislim da bi to radio mnogo bolje od sadasnjeg Dream teama :D

Uveo bih G.ba shop ! Znaci Gdje bi se prodavale kape zimske , kacketi ...Maice sa G.ba "naznakama " ....Zaradio bih ti vlexo moj drama na tome :D
-Vratiti old sql skin gamers.ba
-Dati brutalu moderatora
-Napraviti chat
Ja bih uveo besplatne majice za sve clanove
Uveo bih Gather verziju , ili ako ne to onda bi stavio da ekipe na mixovima ne odredjuje admin nego da ide:
1.koji se adao (ct) , 2. (tt) itd ... uglavnom u tom smislu
Organiziranje Dota , LOL liga .

itd.
Hvala~
Ne bih ništa promjenuo,prihvatili ste u zadnje vrijeme par dobrih prijedloga sto je rezultiralo daljnjem napredovanju sajta.
@K1NAA
+1
Ne bih ništa dramatično mijenjao, osim da se vrate stare medalje za godine, stare su bile idealne.Administracija je Ok contesti su redovni, dramatično se gamers popravio u zadnjih par mjeseci.
Promjenio bih to da kad šaljemo bodove preko premiuma admin ne mora odobriti transakciju, nego da se odma pošalju.

Jedan skin novi, davno sam ga na google-u našao neki narandžasti, ali svi kažu da ga je teško iskodirati.
Ubaciti chat i dostojne slike dana.
Kodiranje gathera, mnogo jednostavniji način za igranje mixeva.
Popravka sata itd.
Fina maja pravo.

Kao što su već momci rekli trud brutala je upečatljiv to se mora nagraditi nekom poziciom.

Dati neku vrstu moderatora i medalje momcima koji su zaduženi za " Gamers.ba Mixeve ".
Promjenite ove medalje za godine, dodji Vlado u Sarajevo. Glavni si na situ, a 90% raje je iz Sarajeva je**m mu misa, ja sam te prije godinu dvije molio da dodjes kod mene da spavas nisi htjeo, j**o te lebac. Napravite ovaj gather kad ga oce ljudi :/

I ja sta bi jos uveo, skino sve skinove i napravio jedan jedinstveni skin koji bi svima odgovarao, nesto savrseno

Ovo ostalo je uredu sve

Zivio kralju
Ja bi dodao memberima thumbs up/down opciju i da to oduzima/daje po 2 boda pri svakom ocjenjivanju posta..
Da u top 10 bude i i deset najboljih igraca sa puba po skoru

Dodao bi na index umjesto ove KGB reklame Top Download, a kgb reklamu i ostale reklame bi prebacio gdje je bilo ono pogodi ispod vijesti A te pogodi i slicne konteste bi stavio iznad IP adresa g,ba servera

Ovo ubaciti gdje sada stoje sponzorisani linkovi

Sta mislite . . .
Lijepa majica svakako, kad bude za naručiti, vjerovatno ću to odraditi.

Što se tiče promjene samog g.ba portala, ne bih ništa naručito mjenjao, osim onih nekih malih promjena jer ste ljetos popravili mnoge bugove, i ubacili mnogo novih zanimljivih stvarčica.

Jedino što bi ja uradio, jeste ubacio gather sistem, ako je ikako moguće, jer bi mnogo lakše bilo, ne bih se toliko mix teme na indexu nakupljale etc.

Što se tiče skina, ono što bi promjenio jeste ovaj znak kod crvenog skina,

A gather kada bi ( tj. ako bi uspjeli napraviti gather ) da se popuni ovaj prazni prostor

Što se tiče podforuma, definitivno bi ubacio neku inovaciju poput nekih sportskih simulacija i slično, a izbacio nepotrebne podforume poput Unreal Tournemant. Pogotovo, to sam i napominjao Neophytu, ali izgleda ništa od toga, da promjeniti ikonu od podforuma ostale .

Jedan veliki plus bi bio, kada bi bili u mogućnosti dodavati igre, al' šta je tu je, ako to nije izvedivo ( kako sam pročitao na postu od skileta ) onda ništa od toga.

Al' eto sve u svoje vrijeme, zasad je i više nego dobro.
Majica je super
Od kad sam se registrovao sve je bilo extra,za ovo sta bi se trebalo promjenit,dodat,oduzet trebaju odgovorit stariji clanovi jer ipak znaju bolje
Updateovati listu igara, ubaciti nove naslove
da se napravi gather sistem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.