Minecraft vec igram odavno, zarazila me igrica totalno. Tragao sam za serverima, naravno nasih, mada ih je bilo skroz malo ili skroz nimalo, onda sam cuo za gba minecraft.
Da izmedju ostalog ima tu nekoliko bagova, ali se to vrlo lahko da popraviti, ili eventualno kako se to kaze ispraviti.
Btw: svaka cast onome ko potaknu samo dizanje i izgradnju servera. Bas nam je trebalo nesto novo, a toliko fun i prihvatljivo, bez ozbira na grafiku, pricu i slicno
Sve u svemu, server mi se odmah svidjeo, i igranost na njemu je za pravo cudo jako velikaaaaaaa :p
Ima predobrih kraftera na serveru, i dosta dosta, onako fine raje, sa kojom mozes onako kraftati i pomagati se medjusobno
sto osobito volim, jer sam oldskul igrac minecrafta. Sad ono, nema likova koji narusavaju gameplay na serveru sto mi se jako svidja. Plugin savrseno obavlja svoj posao, mada mislim da neke stvari nedostaju, al haj nekad ce se ubaciti.
Druga stvar u vezi administracije, ni manje a ni vise nego cista desetka, na onome sta su momci dosad uradili i napravili od servera. Nemojte me sad shvatati, da se ulizujem administraciji, samo kazujem/tipkam neke cinjenice, koje su dio mog misljenja o svemu ovome.
One more thing: mislim da nedostaje modova, ne bas da mislim na admine, admini rade jedan tezak i iscrpljujuci posao, pogotovo Brix, jer je uvijek tu i trci na sve strane da bi nekome pomogao, zato ti svaka cast, Ali brix nemoze sve sam stici, vazda je online, a gdje je tu skola, real life i slicno, napominjem samo da su ovo rijeci hvale upucene svima, ne samo organizaciji. I da molio bih Vas bez glupih spam komentara.
Hvala i jos jednom svaka cast na odlicnoj, realizaciji i organizaciji gba minecraft servera. ^^
L.P UnknownDemon
Vidimo se u igri
Da izmedju ostalog ima tu nekoliko bagova, ali se to vrlo lahko da popraviti, ili eventualno kako se to kaze ispraviti.
Btw: svaka cast onome ko potaknu samo dizanje i izgradnju servera. Bas nam je trebalo nesto novo, a toliko fun i prihvatljivo, bez ozbira na grafiku, pricu i slicno
Sve u svemu, server mi se odmah svidjeo, i igranost na njemu je za pravo cudo jako velikaaaaaaa :p
Ima predobrih kraftera na serveru, i dosta dosta, onako fine raje, sa kojom mozes onako kraftati i pomagati se medjusobno
sto osobito volim, jer sam oldskul igrac minecrafta. Sad ono, nema likova koji narusavaju gameplay na serveru sto mi se jako svidja. Plugin savrseno obavlja svoj posao, mada mislim da neke stvari nedostaju, al haj nekad ce se ubaciti.Druga stvar u vezi administracije, ni manje a ni vise nego cista desetka, na onome sta su momci dosad uradili i napravili od servera. Nemojte me sad shvatati, da se ulizujem administraciji, samo kazujem/tipkam neke cinjenice, koje su dio mog misljenja o svemu ovome.
One more thing: mislim da nedostaje modova, ne bas da mislim na admine, admini rade jedan tezak i iscrpljujuci posao, pogotovo Brix, jer je uvijek tu i trci na sve strane da bi nekome pomogao, zato ti svaka cast, Ali brix nemoze sve sam stici, vazda je online, a gdje je tu skola, real life i slicno, napominjem samo da su ovo rijeci hvale upucene svima, ne samo organizaciji. I da molio bih Vas bez glupih spam komentara.
Hvala i jos jednom svaka cast na odlicnoj, realizaciji i organizaciji gba minecraft servera. ^^
L.P UnknownDemon
Vidimo se u igri