Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Minecraft server prijedlog

163 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.12.2011. u 19:16

Ovak..Doso mi frend na mc i sad mi ono kopamo i ta sranja.
Ugl. zasto imate plugin lockete ako ja sad na primjer netko postavi chest,pise da ne mogu uc jer je ja nisam postavio.Tako da je lockette bespotreban ako toga vec ima.Tako na primjer da netko gradi kucu s nekim i postavi blok,ovaj drugi ga ne moze unistit,tako mislim da je bolje da stavite plugin own block i lwc,puno je bolji od lockette i own block je bolji od ovog drugog jer se moze iskljucit i ukljucit po potrebi
Imam ja sad neku ekipu za MC ima nas 5-6. Napravili smo dug jedan tunel i sad cemo oko ulaza napraviti kucu. Sad me zanima kako cu postaviti vrata da samo mi mozemo ulaziti 
Postavite kod vrata od kuce onu tablu i stavite nickove onda ce moci valjda 
Ma jes vala najbolje protect blockove i onda ko stavi block sam izabere ko moze graditi a ne ovako nemoze se ni rudnik kopati
BTW Znal se kad ce warpovi
Ma kada bi se uradili gradovi sa plotovima koje mozemo kupiti za pare ig, bilo bi predobro. Ne bi bilo problema oko griefanja i ostalih stvari..
Eh ovako, što se tiče tih chestova, ja radim na tome da to popravim.

Za protect koristim bananaprotect koji sam ja editovao nešto malo, ownblock ima problem isti kao i banana protect a i plus ne radi na dev buildu bukkita...

Postoji komanda /ballow nick da dopustite nekome korištenje tog blocka, ali koliko sam ja vidio to ne radi...
Brix je napisao/la:
Eh ovako, što se tiče tih chestova, ja radim na tome da to popravim.

Za protect koristim bananaprotect koji sam ja editovao nešto malo, ownblock ima problem isti kao i banana protect a i plus ne radi na dev buildu bukkita...

Postoji komanda /ballow nick da dopustite nekome korištenje tog blocka, ali koliko sam ja vidio to ne radi...
A da napravs contest za najlepsu kucu uradjenu na mc serveru? 
vLexinho je napisao/la:
A da napravs contest za najlepsu kucu uradjenu na mc serveru? 
Zanimljiv prijedlog, preko vikenda ću to da održim kad budu imali svi vremena i kad malo se izgradi kućica... 

Naravno da ću to realizirati...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.