Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Minecraft] Prijedlog

154 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.12.2011. u 20:47

Kad sam vidio da je pvp ukljucen na novom serveru, dosao sam do zanimljive ideje.

Mislim da bi bilo interesantno mnogim clanovima, kada se iskljuci pvp, da se napravi kao neka arena kod spawna gdje ce biti ukljucen pvp i gdje se mogu odrzavati borbe, u tome se mogu organizirati i turniri a najjaci bi mogli dobiti neke nagrade.

Zanima me misljenje administracije, a naravno i obicnih clanova 
Pvp arena? Prevedena, u testnoj fazi, također kao i MobArena, sve je super, samo da dođe još koji recommenden build od Bukkita pa da budemo sigurni da će to sve raditi kako treba.

Raspitaj se kod pojedinih članova koji su bili testni igrači MobArene, te nek ti oni sami to isto potvrde.

MobArena je radila perfektno, samo što sam je disable radi stare mašine, u petak navečer ću ponovo trebati testne igrače. 
Nadam se da ce ovo biti ostvareno, zao mi je sto necu moci biti testni igrac necu biti tu u petak 
Brix je napisao/la:
Pvp arena? Prevedena, u testnoj fazi, također kao i MobArena, sve je super, samo da dođe još koji recommenden build od Bukkita pa da budemo sigurni da će to sve raditi kako treba.

Raspitaj se kod pojedinih članova koji su bili testni igrači MobArene, te nek ti oni sami to isto potvrde.

MobArena je radila perfektno, samo što sam je disable radi stare mašine, u petak navečer ću ponovo trebati testne igrače. 
eto me kao testni igrac (vjerovatno )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.