Dobra vecer dragi ljudi 

Glasali ste danas izmedju Slikomata i Paintomata, cega bi voljeli da se igramo.
Paintomat je vas izbor.
Paintomat je slicna igra slikomatu, samo sto vam ne treba fotoaparat,mobitel,web cam itd da bi se igrali sa nama.
Sve sto vam treba jeste Paint kojeg svi imamo na svojim racunarima.
Princip igre je prost i jednostavan, sve sto treba jeste da crtate u paintu neki predmet koji se trazi od vas.
Nakon sto ste nacrtali potrebno je da upload istu sliku i postate na temu, i onda vi trazite zahtjev od sljedeceg ucesnika.
Ako neko prije vas postavi istu sliku, duzni ste editovati post i napisati nesto kao obrisi kasnim,obrisi etc..
Primjer:
Ja kazem "hocu loptu" skile nacrta loptu, postavi sliku na temu i onda zatrazi skile zahtjev "hocu ormar"
Igra je jednostavna, te se nadam da cemo se zabaviti
Pocinjemo tri,dva,jedan sad.
Zelim da mi neko nacrta loptu
GF & HF

Glasali ste danas izmedju Slikomata i Paintomata, cega bi voljeli da se igramo.
Paintomat je vas izbor.
Paintomat je slicna igra slikomatu, samo sto vam ne treba fotoaparat,mobitel,web cam itd da bi se igrali sa nama.
Sve sto vam treba jeste Paint kojeg svi imamo na svojim racunarima.
Princip igre je prost i jednostavan, sve sto treba jeste da crtate u paintu neki predmet koji se trazi od vas.
Nakon sto ste nacrtali potrebno je da upload istu sliku i postate na temu, i onda vi trazite zahtjev od sljedeceg ucesnika.
Ako neko prije vas postavi istu sliku, duzni ste editovati post i napisati nesto kao obrisi kasnim,obrisi etc..
Primjer:
Ja kazem "hocu loptu" skile nacrta loptu, postavi sliku na temu i onda zatrazi skile zahtjev "hocu ormar"
Igra je jednostavna, te se nadam da cemo se zabaviti
Pocinjemo tri,dva,jedan sad.
Zelim da mi neko nacrta loptu
GF & HF