Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[REZULTATI] Gamers.ba Public Administratori

407 pregleda · 0 odgovora · otvorena 10.11.2011. u 17:33

Dobro večer ljudi.

Evo prije 2-3 sata pričam sa bladehood-om da večeras izaberemo nove administratore na Gamers.ba public Serveru.

Tako da smo se dali na posao i krenuli računati. Da još jednom napomenem šta smo gledali u izabiru novih administratora: godište, aktivnost na serveru naravno, aplauzi i šamari, i steam je pomalo ulazio u obzir.

Tako da smo da su novi administratori Gamers.ba Public Servera:

- sh0ck

- MorgaN

- ZOPe

- REAL

- J0k3r

- kFle

- NightWalker

- haruN

- holyshit

- golgy

Molim da mi se svi novoizabrani administratori jave putem personal message. Oblik poruka treba da izgleda ovako:

" Steam ID; Nick "
" Password "

( Neki memberi su bili gagovani iz nekih razloga, tako da sam računao i učesnike koji su se prijavljivali putem PM-a, u vidu poruke identične kao što treba da bude post na temi. )

- Samo da još napomenem da će top15 biti restartovan neposredno nakon dizanja ove teme. I biti će restartovan sedmično.

- Ja vodim računa ko će biti sedmično 1, i nakon mjesec dana, 4 igrača koja budu prva na top15 će ući u konkurs za admina.

- Što znači mjesečno jedan od četiri dobija administratora.

Čestitam svim novoizabranim administratorima, nadam se da će svoju poziciju koristiti sa pažnjom, jer svaki vaš pokret i akcija su nadgledani.

Nećete imati pristup amx_map i amx_cvar komandama, ali će te imati pristup amx_votemap gdje na taj način možete promijeniti mapu ako je za to potrebno.

Svaka žalba na rad administratora od strane igrača može biti poslana meni u vidu screenshot-a ili tačnog datuma i vremena "kršenja" prava običnih igrača.

Svaki administrator ima pravo na 2-3 greške, zavisi od karakteristike greške, ali nakon toga bez puno pričanja administrator će biti obrisan. ( Bićete obavješteni o svakoj grešci tako da možete znati stanje. )

Što se tiče Gamers.ba Weekly Contesta i sami ste vidjeli da je odaziv bio kritično mal, tako da ćemo pokušati organizovati novi sistem takmičenja, ili ako to ne bude moguće, nastaviti će se ovako od slijedeće sedmice, tačnije tema će biti dignuta u nedjelju

Svi znamo da želite čestitati novim adminima na dobijenoj poziciji, ovde na temi, tako da će biti zaključana radi spama, i naravno kao i uvijek za sve ostale informacije osjećajte se slobodnim da kontaktirate bladehood-a, Ice-a i mene putem PM/GB

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.