Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nesposobnost, nezainteresovanost ?

326 pregleda · 3 odgovora · otvorena 09.11.2011. u 18:34

Dakle , ušo da poigram malo prije posla hajd da se opustim , kad imam šta i vidjeti,

Admin MorgaN promijeni mapu sa de_dust_2x2 na de_dust2 , te neki napaćeni lik mufa razvaljuje sa aimom .

Više od 3 puta sam mu rekao na admin say de pogledaj lika , i de banuj lika sto posto ima nedozvoljena sredstva ? Ignoriše me te nastavlja da igra zajedno sa tim fraerom.

I kome dajete admine ? Smiješno , pa ja nemam ni 10 sati na serveru a upratio sam stotinjak sličnih , ovo je primjer samo kako su ljudi kojim dajete admine ne/zainteresovani , njemu je bitnije da on nabije fragova pa da ima fin status na gametrackeru. A to što server na ranku pada iz dana u dan radi istih , nije njegov problem on uziva jer je admin.

Demo :
http://www.megaupload.com/?d=C4A68O02

@ edit , ne znam zašto linnk demoa ne radi sad tek uploadovo , probajte kasniej skinuti ! Bitno je postaviti ovako nešto , sto nekog boli spolni organ za serverom bitno je da on ima admina i imuinitet i da njega niko nece banovat i slično.

molim da neko od nesposobnih udje da pobanuje gamad koja trenutno ima nedozvoljena sredstva
Ti kao moderator ne postujes pravila sa nazivom teme, zalis se na admina, a naziv je " Nesposobnost, nezainteresovanost ? "
Ovo je prva zalba na Morgana da ja znam, ali mislim da je neosnovana, jer znam i mufu i igrao sam sa njim dosta vremena... mislim da si bio iskuliran jer nisi bio upravu. Javicu se jos dok vidim demo..

http://pokit.org/get/?3799705b1b1d7a516a293189b2b7ced2.jpg
MorgaN je jedan od najboljih admina
Hvala 100ki sto je otkljucao temu, moram i ja napisati nesto u svoju "odbranu"! Prije svega, nisam ocekivao od momka koji ima 22 godine da dize tu neke teme, da place, cmizdri i sta sve ne! A pogotovo sto je doticni i moderator na sajtu!

Pa da pocnem!

Usao na server. Igrao se dd2_2x2. Bilo negdje 8 na 8. I promjenim mapu na dd2. Negdje druga treca runda dobijam od doticnog prituzbu da mufa ima aim. Hajde poginem onako ofirno i pocnem da pratim lika. Jedna runda, lik cist. Pocinje sljedeca runda. Mufa usao na sredinu dao 2 heda i ubio jednog lika (nije head) iz DGL-a. Medju ubijen bio i nightwalker. Mufaa ide na B, ispaljuje dva sanzera metaka u lika i ne ubija ga Jos jednom mi doticni napisa da lik ima aim. Nako sto mu nisam nista odgovorio na to on meni pise "J**o te bog, banuj ga".
Hajd kontam malog tuce pubertet iskuliracu, necu ga ni gagovati ni banovati. Mada sam imao potpuno pravo, jer je zabranjeno vrijedjati i psovati na serveru. Nebitno sto sam admin, za psovanje nema privilegija.
Onda je ovaj doticni usao u spec i poceo da snima demo! Hajde reko ostavicu ga, nek se isfura. I bio mozda 3 runde u specu, za te tri runde mufaa mozda ubio jednog ili cak ni jednog.
Nakon toga Nightwalker je usao u terore, odigrao jos par rundi i nije se vise zalio na mufu!

Prije svega morate shvatiti da admini nisu duzni odgovarati na sve napisano na admin say! Meni dolazi 30 raznih neosnovanih prituzbi na razne igrace, i jednostavno ne stignem odgovoriti na sve. A i igraci su takvi. Svako ko ih ubije ili ima wh ili aim.

Da sumiram. Sa mufom sam prije igrao na pubu, sjecam se nicka jos odavno. Lik mi nikad nije bio sumnjiv sto je slucaj i sad. 99% sam siguran da je mufa cist, ali opet kazem da postoji mogucnost da i ja grijesim, jer ljudski je grijesiti. Ako grijesim, nek doticni primi moje izvinjenje.

E sad da pitam nesto? Je li primjereno da moderato na jednom sajtu psuje bogove na serveru tog istog sajta!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.