Konkurs - Gamers.ba Public Administratori
Dobar dan ljudi, odlučili smo da dignemo novi konkurs za administratore na Gamers.ba Public Serveru.
Da napišem par rečenica prije samog konkursa:
- Svi prijašnji administratori na serveru su ili će biti obrisani.
- Admina neće dobiti niko ko ne bude učestvovao u ovom konkursu.
- Pravo na učešće imaju svi članovi GAMERS.ba portala.
- Također, došli smo na ideju za neki "sistem" grešaka administratora na serveru. Sistem ću voditi lično ja i kada i ako bude nekom skinut admin, "odjednom", dobit će razloge ( vjerovatno screenshot ) zašto je to urađeno.
- Nastojati ću promijeniti trenutačno stanje, obezbijediti običnim igračima normalnu igru, bez bezobrazluka od strane administracije i zloupotrebe admin komandi.
- Naravno i vi imate prava i ako ta prava budu prekršena, imate potpunu slobodu žalbe, sa dokazom ( screenshot ) koju možete napisati lično meni, Ice-u ili Bladehood-u.
- Što se tiče dizanja tema u vezi žalbi, trenutačno nisu dozvoljenje.
- Ovo je nekada bilo u primjeni, i stupiti će opet na snagu, admini neće imati pristup svim amx komandama, tokom vremena ako steknete dovoljno povjerenja i ako se pokaže da niste bezveze tu, da se ponašate odgovorno i kulturno možete dobiti sve amx komande.
- Vrijeme je i da počnemo sa ovim konkursom. Samo da kažem šta će se uzimati u obzir pri biranju admina:
~ Godine
~ Aktivnost na forumu
~ Šamari / Aplauzi
~ I naravno aktivnost na serveru
-------------------------------------------------------------------------------
Vaš post za učešće u ovom konkursu mora izgledati ovako:
Ime i prezime: Azmir Šehić
Godište: 1993
Profil: AZA
Steam ID: STEAM_0:0:17849887
Steam profile: asian_flashlight
( Steam nije prijeko potreban, možete koristiti KGB Patch, ali steam, makar meni daje kompletnu drugu priču. )

-------------------------------------------------------------------------------
Da se ja ne bih mučio oko vaše aktivnosti na serveru, gledao koliko nickova imaš, sa koliko si nickovao igrao na serveru, koliko si ih često mjenjao i slično, ovo možete uraditi sami:
- Kliknete ovde, zatim upišete nick koji koristite dok igrate na serveru ( jedan ), isto kao što sam ja uradio.
- Postovi na ovoj temi smiju sadržavati samo prijavu za konkurs, svi ostali postovi će biti ošamareni i kažnjeni.
- Za sve ostale informacije koje vas zanimaju slobodno se možete obratiti meni bladehood-u, ili Ice-u na PM/GB
Što se tiče Gamers.ba Weekly Contesta, mislim da ćemo prvu sedmicu zanemariti ( nisam siguran ) jer je dolazilo do raznoraznih problema sa administracijom, jer su admine imali svi i svako i banovali koga su htjeli. Niko nije imao prilike da napravi dobar score i sl. ( Primio sam mnogo pritužbi na tu temu tako da ćemo vidjeti )
Radi lakšeg izabira admina molim vas koristite [ IMG ], [ / IMG ]