Dobro večer ljudi.
Evo odlučih da večeras dignem temu za novu Gamers.ba CS 1vs1 Ligu. I sami znate šta se desilo prošli put i što je nismo mogli odigrati.
Da vam se malo iskupim ovu ligu sam odlučio da napravim sa maksimalnim brojem igrača od 64.
Također prije nego što počnem za sa pravilima što se tiče igranja i sa nagradama, želim da kažem nešto.
Svaki igrač koji misli da se kandiduje za ovu ligu mora imati steam i mora imati minimalno 50 napisanih postova.
Igrač koji napiše post za učestvovanje u ovoj ligi a bude KGB id ili ima ispod 50 postova, biti će ošamaren i kažnjen.
Znači prva 64 validna posta će da učestvuju u ovoj ligi.
Prijava bi trebala izgledati ovako:
---------------------------------------------------------------------------------
Nick: Aza
Steam ID: STEAM_0:0:17849887
---------------------------------------------------------------------------------
Pravila
- Igrač igra sa jednog steama koji će biti provjeravan svaki meč.
- Igrač koji napusti server prije završetka meča, gubi sa 16-0
- Igrač koji zakasni više od 5 minuta na zakazani meč, gubi sa 16-0
- Igrač je primoran da snima demo čitav meč, tačnije oba halfa. ( Također je primoran da ga uploaduje ako protivnički igrač to zatraži. )
- Duck na scroll nije dozvoljen. Ako se ustanovi da ga igrač koristi biti će disvalifikovan i gubi sa 16-0
Nagrade
- 1. mjesto osvaja: 300 bodova, 3 premiuma, 3 mjeseca CW server
- 2. mjesto osvaja: 200 bodova, 2 premiuma
- 3. mjesto osvaja: 100 bodova, 1 premium
Ja se nadam da nam ništa neće omesti i ovu ligu. Serveri su svi podešeni, amx će biti off i igrati će se pomoću esl1on1.cfg skripte.
Mape koji će se igrati možete skinuti ovde.
Sljedeća tema sa satnicama će biti dignuta pretpostavljam pred kraj sedmice, četvrtak, petak vidjet ćemo.
Imam na umu da se igra samo aim_map, ne znam šta vi mislite o tome, ali možete ostaviti svoje mišljenje na PM/GB, kao također sva pitanja koja vas zanimaju a nisu rečena u temi.
Također na ovoj temi ne želim da vidim niti jedan post koji nije vezan sa podatcima za učestvovanje, svaki post drugog sadržaja će biti ošamaren.
il jednostavno ostavi esl mape koje si planirao i to je to
Edit cu i taj novi STEAM ID..da ne bude neke zabune