Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Gamers.ba moderatori

3.270 pregleda · 117 odgovora · otvorena 19.10.2011. u 18:10

Pozdrav, zelio bih vam javiti da je posljedni konkurs za moderatore gotov, mjesta je bilo jako malo, a prijavljenih jako puno, mislim da to donekle opravdava sto se konkurs "otegao", odabir nije bio nimalo lagan.
Neki od kriterija koji su trebali biti zadovoljeni:
-Medalja za 2 godine clanstva na portalu.
-Minimalno 15godina starosti
-I da clan prije nije bio u administraciji (treba dati sansu novima)
Plus su vam bili, IF medalja (i druge medalje koje se zasluze aktivnoscu), "dobar" omjer aplauza i samara, opomene etc..

Slijedeci su zadovoljili gore spomenuto i pruzena im je sansa:

Cs- icewolf, aza
Call of duty - Soviet
Strategije - biggie_PK
Fps - Do sutra objavljeno
RRPG - biggie_PK
Software- krystal, eX
Hardware - soviet, krystal
Browser - eX
Ostalo - drawn, gamer_exq, neophyte
Fanart - aer0, TRL
Coffee shop - nightwalker
LOL- Sanchy

Eh sada, zelio bih vam skrenuti paznju, podofrum u kojem ste izabrani treba moderatora, jer prosli moderatori nisu dobro obavljali svoj posao. Vas posao nije samo da kantirate i samarate usere, na vama je sada da ozivite svoj podforum i pri tome da se drzite pravila i sprovodite ista.
Takodje bih vam naglasio da prvi mjesec dana necete dobiti nikakve medalje, tih prvih mjesec dana shvatite kao testni period, na vama je da se pokazete i zadrzite pozicije, jer zapamtite uvijek ima neko ko bi uskocio na vase mjesto.

U podforumu administracije, dobit cete jos jednu temu od skileta, da vam jos jednom skrene paznju na pravila i ocekivanja, sta ocekujemo od vas...

Zelio bih dobrodoslicu svim novim clanovima administracije, izvinite ako neciji nick nisam tacno napisao, nadam se da to nije problem. Uzivajte i opravdajte svoje mjesto.
za pola likova prvi put cuo  gl svima

♥ drawnic
Čestitam svima na dobijenim funkcijama, a tebi Pele na promaknuću. 
gl svima !!
Hvala na ukazanom povjerenju, nastojat cu sto bolje obavljat posao, cestitke i ostalim 

Sretno nam !

Post dobio aplauz od 100kaa

orochi je napisao/la:
Sretno novim moderatorima, jedno pitanje gdje je na tom spisku BR1cK? Mislim da je momak zasluzio moda al haj -.-
Ne može dobiti moderatora na osnovu sastavljanja konfiguracija. Treba se truditi što više, a ne naspamati 3k+ postova za godinu dana.

Kao što je dosta vas reklo, za pola ih se nije čulo, a kamoli šta drugo. Ali, eto. Na vama je da odlučujete, a ne na nama.
Tomy, imas vise samara nego aplauze, imas bodove u minusu...
molim te ... nemojj
mofo je napisao/la:
Tomy, imas vise samara nego aplauze, imas bodove u minusu...
molim te ... nemojj
TAKO TO TREBA DA BUDE

حعسه نعقشؤ
Čestitke od srca. Mada, iskreno sam se nadao da ću postati moderator u podforumu "Ostale". 
samo cu ovo reci, sto se tice soviet ja prvi put cujem za lika itd pored benje ili ti ga BENiO <- sto je bio cod moderator like je na scene preko 5-6 godina a za ovog Soviet nikad cuo ja za njega jer sam ja na scene i vise od 6 god sto se tice cod-a.. gl to all ! caos :)
Šta reći, koju posluku porati?
Čestitke svima na dobijenim pozicijama, zasluženo il' ne zasluženo vrijeme će pokazati, sretno vam! i nama sa vama:-*
Sretno eX, za ove ostale nisam ni znao da postoje na site-u...
Za pola likova prvi put cujem, sta bi sa BR1cKom ?
Svi se slazemo da oko hadvera zna vise nego 90% portala,

jedino 100ki cestitke na adminu ovo... 

Zatim ima tu jos par likova koji se vise zalazu nego ovi izabrani :S
Sve u svemu nidje veze bar po meni :S
Familija mi dobi moderatora 

Drawn ♥
FizzKhalifa je napisao/la:
Familija mi dobi moderatora 

Drawn ♥
sad je pola adminstracije iz gorazda 
Samo cu reci da za pola ovih moderatora nikad cuo nisam,odabir je totalni promasaj... ko je ovo biro svaka cast
ID je presudio.

Sretno
Sretno moderatorima, nadam se da necu fasovati samare od njih  
Cestitam svima na pozicijama pogotovo ovi za FA 
Sretno novim moderatorima. Ovi što pišu, pola moderatora "kupljeno, namješteno" itd. Od sada će modovi imati nove obaveze, tako da, ako je već neko štelom dobio moderatora, izgubiće ga već nakon kratkog vremenskog perioda zbog neobavljanja svojih dužnosti, gdje je tu problem ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.