Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Gamers.ba moderatori

3.270 pregleda · 117 odgovora · otvorena 19.10.2011. u 18:10

Pozdrav, zelio bih vam javiti da je posljedni konkurs za moderatore gotov, mjesta je bilo jako malo, a prijavljenih jako puno, mislim da to donekle opravdava sto se konkurs "otegao", odabir nije bio nimalo lagan.
Neki od kriterija koji su trebali biti zadovoljeni:
-Medalja za 2 godine clanstva na portalu.
-Minimalno 15godina starosti
-I da clan prije nije bio u administraciji (treba dati sansu novima)
Plus su vam bili, IF medalja (i druge medalje koje se zasluze aktivnoscu), "dobar" omjer aplauza i samara, opomene etc..

Slijedeci su zadovoljili gore spomenuto i pruzena im je sansa:

Cs- icewolf, aza
Call of duty - Soviet
Strategije - biggie_PK
Fps - Do sutra objavljeno
RRPG - biggie_PK
Software- krystal, eX
Hardware - soviet, krystal
Browser - eX
Ostalo - drawn, gamer_exq, neophyte
Fanart - aer0, TRL
Coffee shop - nightwalker
LOL- Sanchy

Eh sada, zelio bih vam skrenuti paznju, podofrum u kojem ste izabrani treba moderatora, jer prosli moderatori nisu dobro obavljali svoj posao. Vas posao nije samo da kantirate i samarate usere, na vama je sada da ozivite svoj podforum i pri tome da se drzite pravila i sprovodite ista.
Takodje bih vam naglasio da prvi mjesec dana necete dobiti nikakve medalje, tih prvih mjesec dana shvatite kao testni period, na vama je da se pokazete i zadrzite pozicije, jer zapamtite uvijek ima neko ko bi uskocio na vase mjesto.

U podforumu administracije, dobit cete jos jednu temu od skileta, da vam jos jednom skrene paznju na pravila i ocekivanja, sta ocekujemo od vas...

Zelio bih dobrodoslicu svim novim clanovima administracije, izvinite ako neciji nick nisam tacno napisao, nadam se da to nije problem. Uzivajte i opravdajte svoje mjesto.
Čestitam na moderatorima, i pamet u glavu!
Ma duvajte ku**c 

Sretno eX i TRL 
Čestitam na moderatorima nadam se da cete obavljati svoju ulogu kako treba.Sretno
Čestitam svima na zasluženim i navučenim funckijama ako ih ima.
Hvala na izabiru mene za moderatora u CS podforumu, ja ću nastojati dokazati da niste pogriješili u izabiru.

Također želim da čestitam svim ostalim memberima koji su dobili statuse i nadam se da će ih uspjeti održati, to jeste da će raditi svoj posao, moderatora.

;D

Post dobio aplauz od 100kaa

+1 Blejz ♥... Cestitam, vise MI srece drugi put ... i baj d vej ako gdje treba uskacem ♥
Na pocetku bih zelio cestitati svim moderatorima na funkciji, nadam se da cete je odlicno obavljati 

Takodjer bih zelio skrenut paznju na vasu dnevnu/sedmicnu aktivnost jer ce se (vjerovatno, jos se malo trebamo dogovoriti izmedju administracije) pozicija moderatora vrlo promijeniti. Bit cete obvezni da pisete tutorijale, guidove, dizete diskusije i/ili bogatite vas podforum sadrzajem.

Ali o tom po tom, sve ce te saznati u predstojecim danima/sedmicama 

Jos jednom - cestitam 
Pola moderatora kupljeno hvala cao, pola ih nema niti D od dovoljne uslove za moderatora vi kako hocete, ipak sada sam stvarno skontao da je sve stela, cast par momaka koji su se trudili drawn gamerexq ex i jos dva max ostalo sve kupljeno zalosno, makar ne objavljujte rezultate manja je bruka :S
Cestitam novim moderatorima, ocekujemo da pokazete da ste zasluzili to :D
Hvala na povjerenju. Trudicu se da opravdam. Cestitke i ostalima koji su dobili funkciju. 

_G00gL3_ je napisao/la:
Pola moderatora kupljeno hvala cao, pola ih nema niti D od dovoljne uslove za moderatora vi kako hocete, ipak sada sam stvarno skontao da je sve stela, cast par momaka koji su se trudili drawn gamerexq ex i jos dva max ostalo sve kupljeno zalosno, makar ne objavljujte rezultate manja je bruka :S
U odabiru ovih modova ja uopste nisam ucestvovao.

A lepo smo rekli da vracanje starih modova nece biti (to je neko staro pravilo)

GL
Ja sam se prijavio u DotA podforum, šta bi sa njim? Trebate li tamo mod-a? 
Cestitke novim modovima, pogotovo momcima sa haxx mixeva ♥

Sretno i pamet u glavu tj cuvajte pozicije 8-)
- cestitke i sretno svima. 100ka cestitam ♥

aza 
vLexinho je napisao/la:
U odabiru ovih modova ja uopste nisam ucestvovao.

A lepo smo rekli da vracanje starih modova nece biti (to je neko staro pravilo)

GL
smijesno ..... To cu rec ... Podforum Koliko sam zelio da ozivim to al et ..... Ku**c odabir realno ... 
- Čestitke svim moderatorima kao i tebi Predraže na adminu !
Čestitke. 
Više šanse i sreće sljedeći put.
Hvala na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ispuniti svoja očekivanja. Također bih poželio sreću ostalim moderatorima. Sretno!  
@_G00gL3_
Lapsus calami.
Mada ima smisla da ispunim i svoja očekivanja, zar ne? Ali svakako sam htio reći "vaša" i napravio lapsus ili ti ga typing mistake. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.