Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Movie Making Contest - otkazan

379 pregleda · 20 odgovora · otvorena 20.10.2011. u 20:19

Posto se tema zagubila, ponovo dizem.

Rok je bio do 20tog, prijavilo se 5 clanova sto je veliki fail.
- contest je otkazan za neki drugi put jer nema dovoljno prijavljenih.

Pozdrav.
Šta je problem da se odrzi sa 5 clanova ?

Post dobio šamar od miire

Sramota, nevidjena sramota...

Ja stvarno ne znam kakvu posluku porati i kome al ovo je bezobrazluk ti im org. contest a oni se ovako bahato ponasaju 

Sviju ih naruzi miwe sto su te razocarali 

hahahhaha, plac :D:D
Sad se meni prijavljuje a nisam radio pola godine u sony vegasu radi kretena.

Pa svaki dan se digne 10 tema o radovima nek se prijave botovi nek se bar prijave da se contest održi.KRYPTON,AsteroID,miire.. nek se skupi 7-8 pa možete održati.
sreca nek je otkazan nisam se ja prijavio ^^
zezam se , ajd opet pokreni contest mozda se sad vise prijavi 

@miire , AHHAHAHA neznam sto al smijesna ta tvoja recenica , mogu mislit izrac lica tek XD
asteroID je napisao/la:
Šta je problem da se odrzi sa 5 clanova ?
To sto si sad rekao, ne mogu da vjerujem.
miire je napisao/la:
Pa ozbiljno,prvo se radi clean edit jel' tako ? znaci 2 otpadaju ta 3 sto ostanu idu na overedit i njihovi se radovi glasaju.
miire je napisao/la:
Možda su nagrade problem?

Ako ćeš opet organizovati, dati ću ja bodova i 1-2 premiuma 

Post dobio aplauz od miire

asteroID je napisao/la:
Pa ozbiljno,prvo se radi clean edit jel' tako ? znaci 2 otpadaju ta 3 sto ostanu idu na overedit i njihovi se radovi glasaju.
Daj ne pricaj gluposti, minimalno treba 10, necu takmicenje od 5 clanova. lol .
miire je napisao/la:
Daj ne pricaj gluposti, minimalno treba 10, necu takmicenje od 5 clanova. lol .
Ali sta ce ti 10 Moviemakera od kojih su pola "moviemakeri" kad mozes ovako 5 solidnih i fino takmicenje napraviti kad se vec ne moze tih velikih 10 skupiti..
- Žao mi je iskreno . Dosta sam očekivao od ovog contesta ali ništa  . Biće sreće drugi put ...

Zovi ako šta treba ...
Imam jedan prijedlog, posto sada dolazi Halloween, jeste da ga mi ne slavimo, ali organiziraj neki shortclip contest, na tu temu, znaci klip da bude "strasan". Ne znam jel ces to uraditi to je samo moja ideja. 

Post dobio aplauz od miire

žao mi je radi contesta,vec je otkazano kad sam instalirao vegas jbg,ali miire stvarno mi se svidio mirzin prijedlog za battle (1v1) pa mozda da to uvedemo
Ako su nagrade problem ja cu dat 1 premium i ovo 50 - 60 bodova kolko vec imam :)
come je napisao/la:
Ako su nagrade problem ja cu dat 1 premium i ovo 50 - 60 bodova kolko vec imam :)
ma samo spamaj, za nekih 10 bodova..!
Podforum ide na gore! Ovo je smijesno, svaki dan bude po 5 clipova i nece niko da se prijavi. Ako vas je strah da necete dobro uraditi, mislim smijesno.

Probaj neki shortclip organizovati 4 fun, bez nagrada, jer je vazda problem dati bodove.

Ako oces mogu dati 100 bodova i 1-2 premiuma.

Sad skontajte sta cete.
Kad' bude contest predlazem da svi učesnici naprave po jedan intro bilo za g.ba ili nesto drugo.
A edit-ovat video zna svaki bot.
Reuni0N je napisao/la:
Kad' bude contest predlazem da svi učesnici naprave po jedan intro bilo za g.ba ili nesto drugo.
A edit-ovat video zna svaki bot.
Bilo je neki contest za introe, samo ja sam se prijavio.

"A editovat video zna svaki bot."

Ae edituj ti pa da vidimo?
KRY1337 je napisao/la:
Bilo je neki contest za introe, samo ja sam se prijavio.

"A editovat video zna svaki bot."

Ae edituj ti pa da vidimo?
lol,pa bavim se moviemaking-om nekoliko godina,da se ne razumijem nebi balio po ovoj temi.
RainOverMe je napisao/la:
Možda su nagrade problem?

Ako ćeš opet organizovati, dati ću ja bodova i 1-2 premiuma 
Nije problem u nagradama, prije se davalo mnogo manje bodova pa ja bilo puno učesnika na svakom contestu.

Najveći problem je nezainteresovanost.

Što se tiće bodova za nagrade to je najmanji problem, miire treba reci samo cifru ostalo je na meni 

Dogovorićemo se u administraciji za malo kvalitetnije conteste da obezbjedimo premiume.
mogu li movies sa cod4 da uradim ili samo za cs

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.