Pozz raja!
Skinuo sam Battlefield Bad Company 2- RELOADED sa BitTorrenta i usao u folder da instaliram igru.Medjutim,u tom folderu mi se nalaze 3 ikonice
eloaded,rld-bbc2 i rld bbc2 slika cd covera,kliknem na ikonicu RELOADED i izbaci mi : SYSTEM INFORMATION IS UNABLE TO OPEN THIS .nfo file.THE MIGHT BE CORRUPT OR INCOMPATIBLE WITH THIS VERSION OF SYSTEM INFORMATION-sta sada raditi???
Takodje mi je izbacio windows pri svakom paljenju racunara : WINDOWS IS NOT GENUINE,ja skinem s neta REMOVE WGA koji sam koristio i na staroj p4 kad mi je taj genuine izbacio,no sada mi ni taj remove wga ne pomaze,pa da nije slucajno to problem zasto mi BF3 nece instalirati i kako bi se rijesio ovog Genuine problema?
Eto toliko i Hvaala
evo i konfaa:
core i5 760
asus ati hd 6670 1gd5
asus p7h55m lx
4gb 1333 ddr3
Skinuo sam Battlefield Bad Company 2- RELOADED sa BitTorrenta i usao u folder da instaliram igru.Medjutim,u tom folderu mi se nalaze 3 ikonice
eloaded,rld-bbc2 i rld bbc2 slika cd covera,kliknem na ikonicu RELOADED i izbaci mi : SYSTEM INFORMATION IS UNABLE TO OPEN THIS .nfo file.THE MIGHT BE CORRUPT OR INCOMPATIBLE WITH THIS VERSION OF SYSTEM INFORMATION-sta sada raditi???Takodje mi je izbacio windows pri svakom paljenju racunara : WINDOWS IS NOT GENUINE,ja skinem s neta REMOVE WGA koji sam koristio i na staroj p4 kad mi je taj genuine izbacio,no sada mi ni taj remove wga ne pomaze,pa da nije slucajno to problem zasto mi BF3 nece instalirati i kako bi se rijesio ovog Genuine problema?
Eto toliko i Hvaala

evo i konfaa:
core i5 760
asus ati hd 6670 1gd5
asus p7h55m lx
4gb 1333 ddr3