Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem s Battlefieldom 2 i genuine

76 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.10.2011. u 15:24

Pozz raja!
Skinuo sam Battlefield Bad Company 2- RELOADED sa BitTorrenta i usao u folder da instaliram igru.Medjutim,u tom folderu mi se nalaze 3 ikonice:reloaded,rld-bbc2 i rld bbc2 slika cd covera,kliknem na ikonicu RELOADED i izbaci mi : SYSTEM INFORMATION IS UNABLE TO OPEN THIS .nfo file.THE MIGHT BE CORRUPT OR INCOMPATIBLE WITH THIS VERSION OF SYSTEM INFORMATION-sta sada raditi???
Takodje mi je izbacio windows pri svakom paljenju racunara : WINDOWS IS NOT GENUINE,ja skinem s neta REMOVE WGA koji sam koristio i na staroj p4 kad mi je taj genuine izbacio,no sada mi ni taj remove wga ne pomaze,pa da nije slucajno to problem zasto mi BF3 nece instalirati i kako bi se rijesio ovog Genuine problema?
Eto toliko i Hvaala :D
evo i konfaa:
core i5 760
asus ati hd 6670 1gd5
asus p7h55m lx
4gb 1333 ddr3
Jesi li ti retardiran?

iMZ je napisao/la:
Jesi li ti retardiran?

XP mi je bio instaliran na staroj Pentium 4 pa je me zezao GENUINEE,sada me j**e isti taj Genuine samo sad mi je Windows 7 ultimate,kako da rijesim to i ne zelim istalirati BF3,sad govorim o instalaciji BF bad company2 !
Te rll bc1 i bc2 extraktuj ako znas sta to znaci
Taj geniue vjerovatno pokazuje da ti windows nije aktiviran
A nato mozda mi zbog toga ne radi bf3 uhhhhhhh to boli
Probaj skinut drugi ili uzmi u videoteci negdje.
A taj genuine, to znaci da ti windows nije aktiviran (vjerovatno si skinuo ili si uzeo od nekog).
Orginal ftw. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.