Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Kako je nastao vaš nick?

1.866 pregleda · 71 odgovor · otvorena 20.09.2011. u 20:19

Dobro veče gameri i gamerke

Ovako želio bih da malo prodiskutujemo o nastanku vašeg nicka. Dakle da kažete kad je to bilo, uz koju igricu je nastao i šta vam znači. Evo da kažem o svom nicku par stvari. Mnogi misle da je to po crtanom "Kralj lavova" po lavu simba, ali nije. Da je tako iskreno bih rekao ali nije. Rođak je jednom prilikom dolazio kod mene prije 5-6 godine i smišljao mi nick za CS-a i po nicku mog drugog rođaka "kimba", on meni reče simba. I od tada do sad sam ostao simba, samo što sad ja znam dodat sufikse z, AAz, AAZ i ostalo. Da čujem kako su vaši nickovi nastali.
prije 3-4 godine u kabinetu engleskog vidio imenicu "sneeze"
i tako sam jedno vrijeme imao nick sneeze dok pametni islam Tkl Tekilla nije rekao Sniiiiiiiiiiiiiiiiiz i danas mi je taj nick
http://gamers.ba/profil/sneezeR
nick@gba:Kenox nadimak od imena Kenan.
nick@cs&erepublik:w0rst,igrao neki low turnir 2vs2,bio nafuran sada ja najjaci,aimer,ofo ono i likovi nas nagazali 11:01 i mi izašli da se neofiramo[do 16 se igra ].Drug mi je imao score 4:11 ,a ja 0:11 tako da sam tada promijenio nick u w0rst (eng.najgori,najlošiji).[ovo 0 umjesto o sam stavio zato sto se furam na f0rest-a]
Dok je whitefield internet centar radio redovno se sutao cs preko noci :) to je prije nekih hmmm 9-10godina. cesto se igrao iceworld i puno sam rush sa heklerom i pucao rafale tako da je neko rekao Rafalzijo al mi se vise svidjelo Rafaldjija :) tako da sam to uzeo a uljez zato sto sam cesto kad se spawn vec bio medju njima na spawnu tako da je i taj dio dosao i dobio Rafaldjija=UljeZ a ovo ♥Samras je kad sam nafurao djevojku da igra csa to joj nick bio i ja ostavio u nicku :)

pozz od

Rafaldjija=UljeZ♥Samras
HiteN = Pogodjen na Engleskom jeziku.

Kratko jasno, samo sto ponekad uduplam slova i dodam neke sufikse :)
HiteeNN je napisao/la:
HiteN = Pogodjen na Engleskom jeziku.

Kratko jasno, samo sto ponekad uduplam slova i dodam neke sufikse
hahahahahahahahhahah fail

Pogoden se kaze hit.

Jesi ikad cuo u filmu da govori "I'm hiten"? hahhahahahahahahahahahahahahaha

@ citiranje hahahahahahahah qme koliko ti je engleski?
Kad vec izmisljas rijeci trebao bi znati da se zadnje slovo ispred samoglasnika u sufiksu udupla.
iMZ je napisao/la:
hahahahahahahahhahah fail

Pogoden se kaze hit. :D

Jesi ikad cuo u filmu da govori "I'm hiten"? hahhahahahahahahahahahahahahaha

@ citiranje hahahahahahahah qme koliko ti je engleski?
Kad vec izmisljas rijeci trebao bi znati da se zadnje slovo ispred samoglasnika u sufiksu udupla. :r
Pogodjena osoba hiten person. ;)
Jedan moj prijatelj bavio se DJ-om(amaterski ) i kaze imam neku muzicku opremu od marke "monacor" i meni naumpalo,aj da smislim nick i stavim monacroN i tako stoji vec godinu dana...imam jos neke nickove sa njim kao "mcN" i "mon1gN" A nick amsi je od mog imena(nesto slicno kao abdi)
HiteeNN je napisao/la:
Pogodjena osoba hiten person. ;)
mozda hiten na norveskom znaci pogodak :D
al na engleskom sigurno ne znaci :D
Nick "bowa" je nastao prije 2 godine kada sam tek poceo igrat CS-a . Bio "sLaYer" bio ku*ac palac i skontam bowa . Joooj bowa jarane uhhh... kako bio dobar osjecaj i stavim ja nick ->|Shadow|<-BOWAA<99><>^^<> bio glavni .

A sto se tice ovog goser . To je druga prica . Naime ja sam crtao graffite i kontam ja kako cu se tegat' i men se prisere . Reko GO - glagol Ići na engleskom i ono "Ser" od srati . Gramaticki je neispravno koristiti tako glagol u infinitivu , al bmk ja sam GOSER the ALMIGHTY .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.