Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[BiH] vs [Francuska]

2.274 pregleda · 124 odgovora · otvorena 10.10.2011. u 21:12

Pozz.

Danas nas očekuje jedan veliki duel između Bosne i Hercegovine i Francuske.Utakmica se igra u Francuskoj.
Najbolji sastav naše ekipe je otišao u Francusku i tamo se sada odmaraju za današnji duel.

Kakva su vaša očekivanja za današnji meć ?

Ja mislim da će biti 0:0 :)
Realno gledajuci smo slabiji.
Ali IDEMO BOSNA do pobjede
Realno bice tesko nasoj reprezentaciji tamo, ali vjerujem da imamo sanse za povoljan rezultat. ♥ BiH
francuska jaca, al BIH u ♥ HAJMOOO BOSNOOOO !!!
Naravno da imamo šanse , za Francusku ne igraju 3 ključna igraća , vidičemo sutra sve

BOSNA ♥

BiH
realno gledajuci Francuzi su velesila za nas,ali neko mora vratiti dug Ircima xaxaxa aBd 0-1 Spahic gol daje glavom u 78minuti,na centarsut iz kornera Pjanica.... Gori Pariz,15k navijaca slavi na ulicama Pariza,GORI IRSKA,Irci slave s nama Gori Bosna i Hercegovina xD abd
Uvijek sam uz reprezentaciju , ali ovo je Francuska i svima osim bosancima je Francuska favorit ..

ALI JA OCEKUJEM 0:2 aBd , jer ce biti atmosfera dramticna !

TI NIKAD NECES BITI SAMA BOSNO ! :D ♥
Ovako je bilo i pred bosna portugal, pa smo ga popusili momacki..
Objektivno Francuska uzima
Realno mislim da ce biti 2-0 za Francusku...al ko zna mozda se desi cudo pa da barem ostvarimo neku minimalnu pobjedu
Ne znam sto ste se svi nalozili jer smo uzeli Luxemburg 5:0 , ne mozemo pobjediti Francusku ona je dosta jaca od nas kao sto smo mi jaci od Luxemburga
Šta je ovo odjednom se svi razumiju u fudbal a nisu potrčali od kada su dobili računar.

Francuska jeste jača , al' mi sigurno smo ekipa koja im može parirati svih 90' minuta , što govori da je Edin Džeko najskuplji pojedinac u Parizu sutra , iako je njihova reprezentacija 3x skuplja od naše.Oni nemaju Spahića , Papca , Mujđu , Lulića♥

oni nemaju MISIMOVIĆA !

Miske pa sve ostalo ! ♥

Uzimamo 1 : 2 !
Kuci najvjerovatnije nakupovo sam prskalica, ima da gori
Iskreno 5:0 pobjeda BiH ♥
H4midovic je napisao/la:
realno gledajuci Francuzi su velesila za nas,ali neko mora vratiti dug Ircima xaxaxa aBd 0-1 Spahic gol daje glavom u 78minuti,na centarsut iz kornera Pjanica.... Gori Pariz,15k navijaca slavi na ulicama Pariza,GORI IRSKA,Irci slave s nama Gori Bosna i Hercegovina xD abd
E pretjera ga sad

btw. Msm da ce biti 2 : 1 za francuze
A ako Bog da Bosna ce pobijediti i konacno zaigrati na nekom vecem takmiecenju, Sretno zmajevi ...
8-)
Bih ftw!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.