Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

teraristika.ba - Prvi BH portal o teraristici !

250 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 09:30

Pozdrav..
Dugo me nije bilo na ovom portalu, iz nekih meni poznatih razloga (posao, nedostatak vremena, neke druge obaveze itd.) ali evo opet sam tu i hocu da podjelim sa vama portal koji sam pokrenuo u cilju razvoja teraristike u BH..

Kao sto sam naziv kaze teraristika.ba okuplja sve ljubitelje reptila, teraristike i terariumskih zivotinja, te ima u cilju da oformi "Udruzenje terarista BH" sa planom razvoja teraristike i uzgoja egzoticnih zivotinja u BH.

Portal pruza najadekvatnije informacije o terariumskim zivotinjama, njihovom drzanju i uslovima u kojima zive, kao sto su zmije, gusteri i tarantule.

Ako sta novi u teraristici, nadamo se da ce te naci adekvatne odgovore na svoja pitanje, te da ce vam nasi clanovi foruma, vrlo brzo i adekvatno odgvoriti na postavljena pitanja.

Pozivamo vas da podjelite sa nama sve vase ideje, inovacije, slike vasih terariuma, ljubimaca i ostale pratece opreme za terariume koju koristite. Na forumu i kategoriji uradi sammozete da pokazete kako ste sami napravili terarium i osmislili dizajn za isti, te samim tim pomognete ostalim clanovima foruma.

Ako ste iskusni terarista, pozivamo vas da svojim komentarima, diskusijom i ucescem na forumu doprinesete razvoju foruma kako bi on bio edukativan i informativan,te da bi nas hobi postao razumljiv i sto vise dostupan na prostorima BH.

Zelimo vam ugodan boravak.
http://www.teraristika.ba

P.S.
Nadam se da postavljanje ovakve teme iz nekih razloga, nije zabranjeno..
Radi proradilo je :D super desnig ja vako nesto nisam vidio :D
Portal, radi : )

Dizajn mi se stvarno svidja, lijepo odradjeno...A portal kao portal je extra, je nisam jos naisao na nesto ovako, stvarno lijepih i korisnih informacija ima, sretno sa ovim !
Fin jednostavan dizajn 

Samo jedna zamjerka, forum pod hitno integrisat u sajt ...
Valjda ima pokoji forum modul za taj WP 
LoKi je napisao/la:
Fin jednostavan dizajn 

Samo jedna zamjerka, forum pod hitno integrisat u sajt ...
Valjda ima pokoji forum modul za taj WP 
Imaju dva, ali oba ružna, i prestao development 2008 i 2009.
VioleN je napisao/la:
Onda na forumu promjenit template  stavit zeleni da ne odudara ovo plavo
sto se tice sajta i ideje fantasticno
VioleN je napisao/la:
Pa sada malo kostumizacije i gotovo, al ako je stao development pisi propao sajt .... 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.