Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

R.I.P Ahmed ' Medaricy ' Medaric ( skiller )

862 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.07.2011. u 14:41

Pozz svima, zao mi je sto vam moram ovo saopstiti ali jedan od boljih igraca cod4 u BiH je danas preminuo u Tesanjskoj bolnici. Po tvrdnji doktora koji su u to vrijeme bili na dezurstvu, Ahmed ' Medaricy ' Medaric je oko pola 2 ujutro dovezen kolima hitne pomoci. Prijatelji koji su dosli s njim su rekli kako se vjerovatno predozirao uzimanje narkotickih sredstava te je time svoj zivot doveo u opasnost.

Ahmed je bio jedan veliki obozavalac igre Call of Duty i sa svojim prijateljima je svakodnevno provodio vrijeme igrajuci tu igru te je time doveo svoju vjestinu igranja na iznad prosjecne mjere, isao je na razne turn sasvojom ekipom koja je na vecini uspjela postici dobre rezultate. Medaricy ( skiller ) je njegov nadimak po kojim ga svi njegovi online priajtelji poznaju. Kazu da je bio jako dobar i zabavan momak s kojim nikad nije bilo dosadno igrati. Njegovo drustvo u Tesnju je takodjer tuzno i osjeca veliku tugu zbog gubitka prijatelja.

Ovim putem obavjestavam gamere u BiH da oni koji mogu doci na dzenazu u Karamovu dzamiju, dzenaza ce se obaviti u cetvrtak 27.7.2011 godine poslije Ikindije namaza.

R.I.P Ahmed ' Medaricy ' Medaric ( skiller )

Ako se boc'o nije mi ga žao ni sekunde. Sam je sebi dohak'o. 

EDIT:
@100ka
Ahahahahaha, xD. Mi njega već sahranili. 
Imam jarana iz Tešnja Muhamed Medarić,da mu nije šta ?

Btw kao što reče titan nije mi zao ni sekunde,sam je tako birao !
Nek' mu je laka zemlja  
R.I.P  
R.I.P 

Zao mi momka, po slikama nema ni 16 godina.

@FB

Selma Krkaliç
U imeniku si mi sačuvan/a ? Medara 
Osmijeh ili oči ? Oči 
Usne ili kosa ? Kosa 
Ti si tako ? fin 
Poljubila bih te ? 
...Opširnije
prije 3 sati · Sviđa mi se ·
-----------------------------------------------------------
Ahmed Medaricy Medaric se ovo sviđa. Ahmed Medaricy Medaric Hvala Selma 
prije 3 sati · Sviđa mi se · 1 osoba
TitaniuM je napisao/la:
Ako se boc'o nije mi ga žao ni sekunde. Sam je sebi dohak'o. 

EDIT:
@100ka
Ahahahahaha, xD. Mi njega već sahranili. 
Nemoj tako pricat to sto se on boco je njegova stvar ipak je mlad zivot ugasen nije bitno kakav je bio kao momak i sl.
Da se neko tvoj bliznji boca ili roka sigurno bi ti ga bilo zao..

R.I.P 
Darda je napisao/la:
Imam jarana iz Tešnja Muhamed Medarić,da mu nije šta ?

Btw kao što reče titan nije mi zao ni sekunde,sam je tako birao !
Ne moze da mi ne bude zao .. ipak je jedan mlad zivot izgubljen .. ali sam je sebi to napravio :/
R.I.P

Zao mi je momka , ali kao sto rekose momci iznad , sam je kriv 
R.I.P

Joj ove omladine, pa vidi ga kakav je, izgleda ko dijete od 13 god, a on se predoziro, i na kraju umre od toga sranja. J**** vas furka, ako cete se drogirati i ostale stvari, radi raje.
Evo Edo mi skrenu paznju, zadnja aktivnost prije 3 sata, imas 2min da objasnis il bye bye. =)

Post dobio aplauz od nermin

Lima je napisao/la:
Nemoj tako pricat to sto se on boco je njegova stvar ipak je mlad zivot ugasen nije bitno kakav je bio kao momak i sl.
Da se neko tvoj bliznji boca ili roka sigurno bi ti ga bilo zao..

R.I.P
Ako je njegova stvar, onda je njegova stvar sto je i umro, njegova i njegovih roditelja, nebitno, sam sebi presudio ako je istina uopste.

OBA AKAUNTA SA OVE IP ADRESE CE BIT BANOVANA PERMANENTNO cao idioti.

Darda hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.